Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2007, 21:50   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
çankaya'da bir ilk daha

Çankaya'da bir ilk daha


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Hanım, akşam yemeğinde beş gazeteciyi ağırladı.



Click the image to open in full size.

Eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte gazetecileri eşleriyle ağırlayan Gül’ün bu özel yemeği, henüz Çankaya Köşkü’ne yerleşmedikleri için Dışişleri Konutu’nda gerçekleşti.
Geçtiğimiz günlerde Halil İnalcık ve Talat Halman’a Çankaya Köşkü’nde öğle yemeği veren Gül, dün akşam da beş ünlü gazeteci ve eşleriyle birlikte akşam yemeği yedi. Gül çifti, aile dostları olan Salih Memecan (Sabah Gazetesi karikarikatüristi) Nursuna Memecan (AKP milletvekili) çiftinin yanı sıra Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergun Babahan ve eşi Sunay Babahan ile bu gazetenin yazarı Emre Aköz ve eşi Nur Çintay’ı ağırladı. Milliyet Gazetesi yazarı Hasan Cemal ve Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı olan eşi Ayşe Cemal ile Star Gazetesi Başyazarı Mehmet Altan ve eşi de Gül çiftinin konuğu oldu.
Cumhurbaşkanı Gül’ün, önümüzdeki dönemde gruplar halinde başka gazetecilerle de bu tür yemeklerde biraraya geleceği belirtildi. 10. Cumhurbaşkanı Sezer de resepsiyonlar dışında Köşk’teki özel davetlerinde bazı gazetecilerle biraraya geliyordu. Sezer’in özel davetliler listesi, İlhan Selçuk, Cüneyt Arcayürek, Mustafa Balbay, Melih Aşık ve Tuncay Özkan’la sınırlıydı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla