Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 09:01   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
At pençeni Kartalım

At pençeni Kartalım

Beşiktaşımız, bugün Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda kader maçına çıkıyor. Kartal, deplasmanda Porto'yu yenerse gruptan çıkma başarısını gösterecek. Bu akşam Estado do Dragao Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı STAR TV naklen yayınlayacak. Beşiktaş'ın Porto karşısında alacağı bir beraberlik ise siyah-beyazlı takıma yetmeyecek. UEFA Kupası'na katılma şansı bulunmayan Beşiktaş, Porto'ya mağlup olduğu takdirde Şampiyonlar Ligi'ne veda edecek.


***

Sıra bizde

"uefa.com"a konuşan Arjantinli, "İstanbul'daki karşılaşmayı kaybetmeyi hak etmemiştik" dedi ve ekledi: Rövanşı alıp, Portekiz'den turla döneceğiz.

Beşiktaş'ta nefesler tutuldu... Bu gece Şampiyonlar Ligi'nde "tamam ya da devam" maçına çıkacak olan siyah- beyazlılarda, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Siyah-beyazlı ekibin son haftalardaki en formda ismi olan Matias Delgado, bu konuda ne kadar istekli olduklarını uefa'nın resmi internet sitesine açıkladı. İstanbul'daki ilk maçı kaybetmeyi hak etmediklerini belirten Arjantinli yıldız şu ifadeleri kullandı:

MARSİLYA HAFİFE ALMIŞTI!
"İnönü'deki karşılaşmada herkes bizim performansımızın ne kadar iyi olduğunu gördü. Şanssız bir yenilgi aldık. Porto'dan İstanbul'a bir üst tura çıkmış olarak döneceğiz." Delgado, Liverpool'a farlı yenildikleri için Marsilya'nın kendilerini hafife aldığını belirterek, "Onlara gereken yanıtı sahada verdik. Bugün de kazanma sırası bizde" yorumunu yaptı.

PORTO
Helton Bosingwa Fucile Sektioui Lisandro Quaresma Lucha Merieles P.Emanuel B.Alves Assuncao

BEŞiKTAŞ
Rüştü A.Tandoğan İ.Üzülmez Tello Delgado Bobo Serdar Özkan Cisse Burak İ.Toraman Baki

Hakem: Peter Fröjdfeldt (İsveç)
Stat: Estadio do Dragao
Hava: Bulutlu 8 derece
Saat: 21.45
Yayın: Star
Fatih DOĞAN
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla