Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 13:26   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursa 2.Başkanı "Beşiktaş yönetimi ortamı gerdi"


Bursaspor İkinci Başkanı Osman Çelik, hafta sonu Kayserispor ile deplasmanda yapacakları maçı kazanarak, Beşiktaş yenilgisini telafi etmek istediklerini söylerken, Beşiktaş karşılaşmasında Beşiktaş Yönetiminin tavrının ortamı gerdiğini savundu.
-reklam01
Çelik yaptığı açıklamada, Kayserispor karşılaşması öncesi kaleci Vega ve Sinan Kaloğlu dışında eksik bulunmadığını, zorlu deplasmanda 3 puandan başka sonuç düşünmediklerini bildirdi.

Kayserispor'un da iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Çelik, "Zor bir maç olacak. Kayserispor'u deplasmanda yenerek Beşiktaş yenilgisini telafi etmek istiyoruz. İlk yarı sonu için hedeflediğimiz puan 22" dedi.
Çelik, Kayserispor maçı öncesi yönetim olarak 15 Aralık Cumartesi günü Ankara'da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret edeceklerini söyledi.
"BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ORTAMI GERDİ"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetici arkadaşlarının, Bursaspor-Beşiktaş maçını misafir takım tribününde izleyerek ortamı gerdiklerini savunan Çelik, bunun sorumlu yöneticilik anlayışıyla bağdaşmadığını kaydetti.

Çelik, Demirören ve arkadaşları için VIP tribünde yer ayırdıklarını anlatarak, "Yıldırım Demirören ve arkadaşlarına (Oraya gitmeyin, taraftarı germeyin) dedik, ancak sanıyorum onlar kendi taraftarlarına mesaj yollamak için oraya oturdular. Kendi taraftarlarıyla da araları iyi değil" diye konuştu.
Beşiktaşlı futbolcuların sahaya "Ruhunuz yeter" yazılı pankartla çıkmalarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde girişimde bulunduklarını da belirten Çelik, şöyle devam etti: "Ancak, öğrendiğimiz kadarıyla Beşiktaş bu pankart için federasyondan izin almış. Biz TFF'ye pankartın stattaki tansiyonu yükselttiğini, maçın başındaki küfürlerin pankart yüzünden olduğunu ilettik. Demirören ve yöneticilere de (Siz orada oturamazsınız) demek gibi bir durumumuz yok. Oraya oturmak onların hakkı. Biz sadece sorumluluklarını hatırlattık, ancak kabul etmediler."
Çelik, "İkinci yarıda İstanbul'da oynanacak maça Bursaspor taraftarlarının alınmaması yönünde karar çıkarsa yönetim olarak ne yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Biz günlük politikalarla kulüp idare etmeyiz. O an gereken neyse yaparız. Biz gerginliği artıracak davranışı sergilemeyiz" yanıtı verdi.
Maçın bitiş düdüğünün ardından Egemen'in, Serdar Özkan'a tokat attığı yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine Çelik, "Tokat falan yok. Egemen, Serdar'a tokat atacak, o da hiçbir refleks göstermeyecek, mümkün mü? Hele böylesine stresli bir maç sonrası! Bu, iki takım arasındaki düşmanlığın sürmesini isteyenlerin çıkardığı bir şey. Bu gerginlikten memnun olanlar var" yorumunda bulundu.


bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla