Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 21:13   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow beşiktaş için ölüm-kalım maçı hep destek tam destek

Beşiktaş için ölüm-kalım maçı


Beşiktaş bu akşam Avrupa için, ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Ertuğrul Sağlam takımına güveniyor, taraftar güveniyor. Haydi Kartal bizi bir kez daha çıldırt sevinçten.



Click the image to open in full size.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımına güvendiğini söyledi, "Futbolcularım bugüne kadarki zor sınavlardan alınlarının akıyla çıktılar, Porto'yu da yeneceklerine inancım çok büyük" dedi.

Porto'yu Dragao'da yenmek

Şampiyonlar Ligi'nde "ya tamam, ya devam" niteliğindeki Porto maçı öncesi Estadio Do Dragao Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam takımına güvendiğini söyledi, "Bizim çocuklar bugüne kadarki zor sınavlardan alınlarının akıyla çıktılar. Yarın (bugün)da bu işi başaracaklarına inancım çok büyük" dedi.

Sağlam, Beşiktaş tarihinde bir ilki başarmak için futbolcularının ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacağını vurgulayarak "Gruplar belirlendiğinde herkes Liverpool ve Porto'nun gruptan kesin çıkacağını, Beşiktaş ve Marsilya'nın ise 3.'lük için yarışacağını söylüyordu. Bugünkü tabloya baktığımızda gruptaki 4 takımın gruptan çıkma şansı olduğu gibi, her takımın çıkmama gibi bir durumu da söz konusu" diye konuştu.

Hocanın tercihi!
Futbolcularının kendilerini buraya kadar getirdiğini hatırlatan genç çalıştırıcı, "Bu çocuklar bu heyecanı hepimize yaşattılar. Rakibimizi iyi tanıyoruz. Güçlü bir ekip. Porto'ya karşı sadece kazanmanın sonuç olarak bizi mutlu edeceği bir oyun oynamak bizim için çok zor. Ama kaybetmemek için oynayacağımız bir karşılaşma oynamaktansa kazanmak zorunda olduğumuz bir maçı oynamayı tercih ederim."

8-0'lık Liverpool yenilgisinin manüplasyon olduğu yönünde çıkan iddialar konusundaki soruya ise Sağlam, "UEFA Başkanı Platini bu konuda açıklama yaptı. Kendilerinin o maçın bu tür değerlendirme içinde olmadığını söyledi. Böyle birşey olması mümkün değil" yanıtını verdi.

Sağlam, kendisiyle aynı adı taşıyan amcasının oğlunu kaybeden kaleci Rüştü'nün forma giyeceğini dile getirerek, "Rüştü üst düzey profesyonel bir oyuncu. Bu acı nedeniyle üzüntü yaşadı. Ama sahaya yansıtacağını düşünmüyorum" yorumunu yaptı.

Sağlam başarılı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa'da başarılı bir görüntü ortaya koydu. Kayserispor ile siyah - beyazlıların başında bugüne kadar 17 maça çıkan Sağlam, bunların 9'undan galibiyetle ayrılırken, 4'er beraberlik ve yenilgi aldı. Ertuğrul hoca yönetimindeki Kartal, Liverpool'a 8-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nin en farklı yenilgisine imza attı.

Beşiktaş'ın başında şu ana kadar 9 Avrupa karşılaşmasında görev alan Ertuğrul Sağlam, ön elemelerde yenilgi yüzü görmedi. Sheriff ve FC Zürih'i 3 galibiyet, 1 beraberlikle geçen Sağlam'ın Kartal'ı, gruplarda ise 3 yenilgi, 2 galibiyet gördü.

BEŞİKTAŞ VE PORTO'NUN MUHTEMEL 11'LERİ ŞÖYLE;

PORTO Helton Bosingwa Fucile Sektioui Lisandro Quaresma Lucha Merieles P.Emanuel B.Alves Assuncao

BEŞiKTAŞ Rüştü A.Tandoğan İ.Üzülmez Tello Delgado Bobo Serdar Özkan Cisse Burak İ.Toraman Baki
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla