Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 21:14   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tbmm'de pkk var

Büyükanıt: TBMM'de PKK var


Orgeneral Büyükanıt: Terör hem siyasallaştı, hem legalleşti.



Click the image to open in full size.

Genelkurmay ATESE Başkanlığı Stratejik Araştırmalar ve Etüt Merkezi (SAREM) Başkanlığınca düzenlenen, ''PKK/KONGRA-GEL Terör Örgütüne Yönelik İdeolojik ve Ekonomik Desteğin Kesilmesi'' konulu sempozyumda konuşan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt sert çıkışlarda bulundu.

DTP'Lİ TÜRK'TEN BÜYÜKANIT'A JET CEVAP

Büyükanıt, "Terör hem siyasallaştı hem legalleşti. Terörde iç destekle dış destek birbirini destekliyor. PKK siyasallaştı şimdi de terörü legalleştirmeye çalıyor. TBMM'de PKK var" dedi.
"Zamanında özgürlük, demokrasi ve insan hakları kavramlarını kullanamadık. Bunları şimdi terör örgütü kullanıyor. Bu kavramları kullandıkları zaman kamuoyunda bizim elimizi zayıflatıyorlar." diye Büyükanıt sözlerini şöyle sürdürdü:

"Terörle mücadele ederken bazı evrensel değerleri kaçırdık, bunlar bize silah olarak geri döndü. Bu değerleri şu anda biz mi kullanıyoruz, terör mü? İnsan hakları adeta terörist hakları haline dönüştü. Bunda bizim kusurumuz var" dedi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla