Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 21:28   #1
uMuT TaCiRi
Optik bArikAtı

uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

imkansızlıklara olasızlıklara da karşıyız

Şuan ilk cümleden bağlandım umutla Beşikaş'ıma..Gönlümüzü bugün beyaz umutlar ile dolduracağız..Umudumuzu dolduracak olanlar olacak
onlara sonsuz teşşekürlerimizi sunacağız.Herkez olanaksız düşünüyordu.Olası gelecekleri göremedikleri için sonuçları tahmin edemezler
ya imkansız yada olanaksız derler.Hayat boyu kör ve aptalmış gibi yaşarlar.Beşiktaş'ımız hakkındaki kararları düşünceleri gelişi güzeldir.
Kararlarının sonuçları onları daha da güzel yaparlar primleri artarlar.Güçlü yeteneği umutları olanlar çoğu şeyi umut edebilir görebilir .İyi
fikirlerimiz düşüncelerimiz umutlarımızı içgüdü veya bir duygu kapılırız.Biz duygu ile sevda ile boyutu belli olmayan bir sevda ile kapılmadıkmı bu yola onun için herzaman umutla sevdik Beşiktaş'ımızı..Bizim için ehr an
hergün her saniye için mutlu bir Beşiktaş geleceğimizi düşünmüyormuyuz bırakacağım mirası umutla seveceğiz ozaman.
Beklenen değer= (Beşiktaş J.K)
=kazanma olasılığı (yok) umutsuzlar için
=yok
=yok
var birşeyler BİZ BEŞİKTAŞ'ta umutsuzluklarda oldu biz imkansızlıkların içinde de SEVDİK sevmeye devam edeceğiz..
Olasızlık imkansızlık kavramına göre Beşiktaş'ın kazanması mantıklı değil onlara göre.Çünkü onların imkansızlığı bizim umudumuzdan
daha gerçek görüyorlar.Beklenen olasızlık teorisiyle olayı incelediğimizde gördük ki bizim umudumuz onlardın imkansızlık teorisinden daha büyük çıktı.Biz imkansızlıkların içinde yılmadan yıkılmadan umut ederek buralara kadar çığ
gibi büyüyen sevda ile geldik.
Biz sizin gibi olasızlık imkansızlık teorisi yerine umutsuzlukla imkansızlıkla sevdiğimiz Beşiktaş'ımızı umut imkan teorisi ile seviyoruz..
Hangisi daha büyük?
1-BEklediğiniz inanamadığınız imkansızlık ve olasızlıkmı
ya da
2-Beklenen umut mu imkanmı
Bizim için 2.metod.
Sonsuz mutluluk=sonsuz umutluluk
umutluluk=sonsuza dek sevme imkanı
sizin olasızlıklarınız imkansızlığınız ile değil umutla sevmek.Çılgınca akan nehrin içinde çakılı duran bir kaya gibi kıpırdamadan
sizin imkansızlığınıza ben oluruz.Ben artık umudumu kuşanıp saatlerin 9:45 gösterdiğinde hepimiz içinden kartal gol gol gol her atağa çıktığımızda..
umutla sevmeye devam mı?
uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla