Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2007, 11:28   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Torres'ten destek !

Click the image to open in full size.
Torres'ten destek !
Torres, Rafael Benitez’in sonuna kadar arkasında olduğunu söyledi.
11 Aralık 2007 14:47
Fernando Torres, Liverpool’un kritik Marsilya maçı öncesinde hocası Rafael Benitez’in sonuna kadar arkasında olduğunu ve taraftarların da böyle olması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz Cumartesi Reading’e deplasmanda 3-1 yenilen Liverpool’da ortam gergin gözüküyor. Eleştirilerin hedefi haline gelen Menajer Rafael Benitez’e ilk destek ise, oyuncusu Fernando Torres’den geldi.

Marsilya'yla bu akşam oynanacak karşılaşmayı mutlaka kazanacaklarını öne süren Torres, "Takıma geldiğimden beri ilk defa bu kadar önemli bir maça çıkacağım. Bu maçın sonucuna göre Benitez’i gönderip başka bir hoca almak, bana yapılacak en büyük hataymış gibi gözüküyor" dedi.

Kulübün Amerikalı ortakları George Gilett ve Tom Hicks'in, İspanyol hocadan memnun olmadığı yönündeki haberler hatırlatılan Fernando Torres, "Rafa Benitez bu kulüp için çok şey yaptı. Bunlar unutulmamalı. Fransa’dan güzel bir skorla evimize dönmek için birlik olmalı ve kafamızdaki tek şeyin bu maçı kazanmak olduğunu anlamalıyız. Başka konuları düşünerek takıma zarar vermiş oluruz" dedi.

Liverpool'la Marsilya, bu akşam TSİ 21.45'te, Beşiktaş'ın da bulunduğu Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rövanş karşılaşmasına çıkacaklar.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla