Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2007, 14:00   #1
ghost_tiger
 
ghost_tiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Ali tandoğan-Baki_İbrahim Akın-Burak-Cisse-Diatta

Ali tandoğan : ne defansif nede hucüm yönünde etkili.Bir defans oyuncusuna göre kısa boylu ve yavaş olması en büyük dezavantajı.Tüm yenilen gollerde onun payı var.

Baki : Onun için söylenecek söz yok.Karşısındaki rakibi osursa bakiyi geçiyor.Özellikle teknik oyuncular karşısında gülünç duruma düşüyor ve sarı kart görüyor.

İbrahim Akın : Geldiğinden bu yana patlama yapacak diye bekleniyor.Ama geldiğinden beri yararından çok zararı var.Aşırı derece şahsi oyunundan dolayı hem kendini hemde takımını geriletiyor.Yeterince şans buldu ama bir tanesini bile olumlu değerlendiremedi.

Cisse : Yabancı statüsünde alınan bir futbolcunun yerlilere oranla farklı olması gerekir.Türkiyeden en az 10 futbolcu onun yaptığı işi yapar.Ozaman bu kadar para verip yabancı oyuncu getirmek niye?

Diatta : Bu futbolcuyu transfer etmek beşiktaşa ihanettir.Transfer komitesindekilerin yurtdışındaki menejerlerle olan bağlantısı araştırılmalı.Eğer çıkar amaçlı transfer yapılıyorsa beşiktaş kendi içinden vurulşuyor demektir.

Benim bu futbolcular hakkındaki düşüncelerim bunlar.Eğer yanlış düşüncelerim varsa lütfen düzeltin! Ama bunlar gerçek ise benim gördüğümü yönetim teknik heyet görmüyormu? Görüyorsa neden hala bu futbolcular beşiktaş formasını giymeye devam ediyor? Bu sorulara cevap istemek tüm beşiktaşlıların hakkıdır.Artık suskun kalmak istemiyoruz...Ey Beşiktaşlılar lütfen artık uyumayın tüm bunlara dur demenin zamanını geldide geçti..Herşey için çok geç olmadan Beşiktaşımızı kurtaralım..
__________________
No one lives forever
ghost_tiger Ofline   Alıntı ile Cevapla