Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 09:12   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Acı ama gerçek!

Porto Teknik Direktörü Ferreira, 'Gruptaki en rahat oyunumuzu oynadık, rakibimiz kazanmak için hiçbir şey yapmadı' dedi.
13.12.2007



‘Göze batan yoktu’
Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki kader maçında Beşiktaş’ı 2-0 yenerek temsilcimizin Avrupa maratonunu sonlandıran Portekiz ekibinin teknik patronu Jesualdo Ferreira, beklediklerinden çok daha rahat bir karşılaşma oynadıklarını söyledi. Kendisine sorulması üzerine, Beşiktaş’taki hiçbir oyuncunun göze batacak performans sergileyemediğini ifade eden Ferreira, “Beşiktaş kazanmak için hiçbir şey yapmadı ve gruptan çıkmayı haketmedi” diye konuştu.
Wenger’e cevap verdi
Arsen Wenger’in söylediği iddia edilen, “Beşiktaş ve Prag gibi takımlar Şampiyonlar Ligi’ne alınmasın. Bu lig üst seviyedeki takımlar için” sözlerinin hatırlatılmasına da Ferreira, “Açıkçası Wegner’in böyle konuştuğuna inanmıyorum. Buradaki takımlar UEFA’nın kriterlerini yerine getirerek ve genelde ön eleme oynayarak bu lige katılıyorlar. Zaten başarısız olan da devam edemeyip ilk turda eleniyor. Bana göre mantıksız bir yaklaşım” karşılığını verdi.
Kısa kısa
Serdar Özkan: Penaltıydı

Porto maçının ikinci yarısında girdiği bir pozisyonda yerde kalan Serdar Özkan, kendisine yapılan hareketin penaltı olduğunu söyledi. Genç oyuncu, “Tam topa vururken kaval kemiğime arkadan tekme attılar. Buna rağmen şutu çektim. Ancak o darbe olmasaydı daha düzgün vurur, belki de golü atardım. Hakem bu hareketi atladı” dedi. Genç oyuncu, takım olarak üzgün olduklarını da belirterek, “Yapacak bir şey yok. Gücümüz ölçüsünde mücadele edip işi son maça kadar taşıdık. Bunlar iyi tecrübe oldu” dedi.
‘Rakiplerimizi ısıramıyoruz’
Porto yenilgisiyle büyük üzüntü yaşayan isimlerden birisi de Sinan Engin oldu. Tecrübeli menacer maç hakkındaki sorular karşısında, iki elini yana açarak, ‘Artık ne diyeyim’ yorumu yaparken, maçları kazanmak için daha fazla mücadele gerektiğini söyledi. ‘Bizim takım rakipleri ısırmıyor’ şeklinde konuşan Engin, böyle mücadele ile Avrupa’da başarı gelmez, önce bunu değiştireceğiz. Artık Süper Lig ve Türkiye Kupası’na ağırlık vereceğiz. İki kupayı da kazanmaktan başka şansımız yok” diyerek sözlerini bitirdi.
Kaptan’a göre Avrupa farklı
Porto yenilgisi sonrası kaptan İbrahim Üzülmez, “Porto bize nasıl oynamamız gerektiğini gösterdi. Avrupa çok farklı ve oldukça zor bir kulvar; ancak İnönü’deki 3 karşılaşmadan, ikisini kazandık” derken, en ilginç açıklama Beşiktaş’ın golcü ismi Bobo’dan geldi. Genç forvet, “Bizi en az zorlayan ekip Porto olmasına rağmen onlara karşı 6 puan kaybettik. Artık önümüzdeki mücadelelere bakmalıyız” diye konuştu.
Basketbolcular Avrupa’yı salladı
ULEB Cup’ta oynadığı 6. maçından da galibiyetle ayrılan Erkek Basketbol Takımı’nda yüzler gülüyor. Beşiktaş Cola Turka Coachu Ergin Ataman, İstanbul’da ağırladıkları Ventpils karşısında zorlu bir karşılaşma sonucunda galibiyete ulaştıklarını söyleyerek, “Rakibimize karşı ilk yarıda istediklerimizi yaptık. İkinci yarının başında kontrolü kaybetmemize ve maçı uzatmaya götürmemize rağmen kazanmayı başardık. Avrupa’da oynadığımız 6 maçı da kazanmak, bizim iddiamızı ortaya koyuyor” ifadelerini kullandı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla