Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 09:13   #1
ROYAS
 
ROYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
suçlu aramaya gerek yok. açık birşekilde ortada herşey

beşiktaşın son senelerde bir başarısı yok. oynanan futbol berbat. umut yok. iyi olanlarda geliyor ve burda harcanıyor. borç çok. tazminatlar var(şaka gibi). olaylar var. ortalık hiç durulmuyor. şahsi görüşüme göre suçluları sayıyorum.

1- yönetim. herzaman ne yapılırsa yapılsın başarısızlık varsa yönetim suçludur. zaten bunda herkes hemfikir.
2- antrenör. ben anlamam iyi adammış efendiymiş. beni ilgilendirmez. sen milyon dolarları almıyormusun. sen bu takımın başına gelip büssürü vaadlerde bulunmadınmı? sen bu takımın başına gelirken beşiktaşın büyüklüğünü bilmiyormuydun. eee daha ne o zaman. senin saçma sapan taktikler uygulama şansın yok. senin maçtan sonra futbolcular oynamadı ben napıyım deme şansın yok. sen oynatacaksın. sen becereceksin. bii ilgilendirmez bahanelerin. eee biz naapalım o zaman maça gelmeyelimmi. her maçınıza gelmedikmi.

bir takımda hiçbir futbolcu iyi oynayamıyorsa( ki bunların içinde kendilerini ispatlamış ricardinho, ve delgado'da var) burada yönetimsel bir sorun vardır. anlarım bazıları formsuz ama olur diğerleri eksiklerini kapatır. bu hep böyle olmuştur. ama bizde hepsi birden oynayamıyor. bir orun var. güven yok. arkadaşlık yok. yani ortam yok. bu ortamı sağlayamayan yönetim ve teknikdirektör suçludur. saçma sapan savunmalar yapmayalım lütfen. biz enayi değiliz. tamam seviyoruz ama bu kadar hata ve dalga geçer gibi sözleride kaldıramıyorum ben.
ROYAS Ofline   Alıntı ile Cevapla