Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 11:19   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş arayışta!

Click the image to open in full size.
Beşiktaş arayışta!

Beşiktaş Porto mağlubiyeti sonrası lige dönerken ara transfer için çalışmalar da başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşen Genel Menajer Sinan Engin, bir stoper ve santrfor alacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'ni 6 puanla tamamlayarak Avrupa macerasını sona erdiren Beşiktaş gözünü lig ve Fortis Türkiye Kupası'na çevirdi. Yaklaşan devre arası transfer dönemi nedeniyle hazırlıklarını sürdüren siyah - beyazlı kulübün Menajeri Sinan Engin ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bir toplantı yaptı.

Porto maçından hemen sonra özel uçakla İstanbul'a dönen siyah-beyazlı kafilede Engin ve Sağlam'ın, Porto Havalimanı'nda, devre arası operasyon, lig ve kupa hakkında fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi. Takımın son durumunu masaya yatıran ikili, bekleneni veremeyen futbolcuların gönderilmesi ve yerlerine yapılacak transferler hakkında konuştukları belirtildi.

Son derece üzüntülü olduklarını belirten Menajer Sinan Engin, "Yenmek isterdik ama olmadı. Şimdi daha iyi olacağız" diye konuştu. Ara transferde birer stoper ile santrfor baktıklarını ifade eden siyah - beyazlı yönetici, "Henüz belirlenmiş bir isim yok. Araştırmalarımız sürüyor. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağız ve bir dahaki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için şimdiden çalışmaları başlatacağız" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla