Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 11:31   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kara Kartal yüksek uçuyor

Kara Kartal yüksek uçuyor

Siyah - beyazlılar, ULEB Kupası'nda altıncı hafta sonunda, 9 grup genelinde 54 takım arasında yenilgisiz yoluna devam eden üç kulüpten biri olma özelliğini kazandı

Click the image to open in full size.
Basketbolda ULEB Kupası'ndaki başarılı temsilcimiz Beşiktaş Cola Turka, geride kalan altı hafta sonunda 54 takımın yer aldığı 9 grup genelinde yenilgisi bulunmayan üç takımdan biri oldu.
Siyah-beyazlılar, üçü deplasmanda olmak üzere oynadığı tüm maçları kayıpsız kaparken, önceki akşam Letonya'nın Ventspils takımı karşısında uzatmada 84-77'lik skorla yenerek B Grubu'nda namağlup liderliğini devam ettirdi.
Beşiktaş dışında A Grubu'nda İspanyol Joventut Badalona ve D Grubu'nda Rusya'dan Khimki namağlup unvanlarını sürdüren diğer takımlar oldular. Türk Telekom ise A Grubu'nda Litvanya'nın Siauliai takımını uzatmada yenerek ikinci sıradaki yerini korurken, Galatasaray Cafe Crown da İspanya deplasmanında Akasvayu Girona'ya kaybetmesine karşın C Grubu'nda ikinciliğini sürdürdü.
Beşiktaş coachu Ergin Ataman, ULEB Kupası'nda şampiyonluk hedefiyle yürüdüklerini, ancak aldıkları sonuçlara karşın seyirciden bekledikleri ilgiyi hâlâ göremediklerini belirterek, "Galatasaray ve Efes Pilsen maçları dışında taraftarlarımızın basketbola tam anlamıyla konsantre olamadığını düşünüyorum. Son iki yılda Avrupa'da gelen başarısız sonuçlar taraftarımızı salondan biraz uzaklaştırmış. İstediğimiz yoğunluğu bulamıyoruz. Maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak Ventspils maçı gibi önemli bir karşılaşmada bile salonun dörtte üçü boştu. Umarım taraftarlarımız bundan sonra takımlarıyla daha çok birlikte olurlar ve birçok başarıyı onlarla yaşarız" dedi.
__________________
asparagas Ofline