Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 11:57   #3
blackeagle86
 
blackeagle86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bjk_bjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şampiyonlar liginden biz elendik fb çıktı diye bakıyorum açılan konulara isyanlar başlamış.Burada yazdıklarımdan utanıyorum çünkü muhakkak "O" takımın taraftarlarıda girip bakıyordur ve bizim bu yazdıklarımızı gördükçe daha da mutlu oluyorlardır.Olabilir çıktılar iyi bir gruba düştüler belkide iyi maçlar çıkardılar.Ne yapalım yani ...
Porto maçından önce çoğumuz demiyor muyduk kaybetsekte olur diye.
Tamam bende biliyorum iyi bir başkanımız yok iyi yönetilmiyoruz.Ama Ertuğrul hocaya çıkamadık diye bu kadar yüklenmek doğru mu? İnönüde harika 2 maç çıkarırkende bu takımın hocası aynı değil miydi?.Niye kazanırken kimse hoca güzel oynattı demiyoruzda kaybedince suçlu oluyor.Bizim kadromuz çok genç.Gökhan zan gibi defansın en önemli adamı yoktu bu maçta Ertuğrul hoca mı sakatladı onuda.
Bizim bu seneki hedefimiz zaten bu kadro yapısıyla Lig Şampiyonluğu olmalı ve şu an kaybedilmiş bir şey yok.İkinci yarı bütün derbileri kendi evimizde oynayacağız.
Geçen sene hatırlarsanız Tigana ile dış sahada maç kazanamıyorduk şu an dış saha lideriyiz.Hakkımız yenilen maçlar olmasaydı lig lideride olurduk.Sakin olalım takımımıza destek verelim.Sene sonunda yüzü gülen biz olalım.Her sene Türk takımları Avrupa 'da aynı anda elenmek zorunda değil bu sene böyle oldu seneye başka türlü olur.
Küme düşsede sağlam olsun diyen taraftar nerede?

dusuncelerine aynen katılıyorum. bu takımdan uzun vadede avrupada başarı beklemiyelim. transfer doneminde 2 tane eksiklerimizi tamamlıyacak adam alıp ligde başarı saglanmalı.
__________________
Erkek adam renkli takım tutmaz...
blackeagle86 Ofline   Alıntı ile Cevapla