Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 13:44   #15
ROYAS
 
ROYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

sizlere inanamıyorum.
1- tümer sakat vede beşiktaştada oynayamıyordu fenerdede oynayamıyor.alex le aynı bölgede oynayacaksa hiç şansı yok. ricardinhoyla aynı bölgede oynayacaksada hiç şansı yok.
2- size kalsa siz alex i de kesersiniz. gidecek o zaman top alacak kardeşim demekle olmuyor. alex de gidip top almıyor kesin o zaman.
ben ronaldinhoyu da çok seyrettim oda gidip top almıyor onuda kesin. deco yu da. siz önce alexi sol açı oynatın sonra ön libero oynatın. sonrada koşucaksın pres yapıcaksın öyle bedava ya olmaz diyin de görelim fenerde 2 maç üst üste oynuyormu.
3- beşiktaşta ricardinho nun alternatifi yok şu anda. delgado kesinlikle o futbolcu değil. her maç en büyük top kaybını delgado yapıyor. onu seyrederken kleberson geliyor aklıma. verdiği 2 pastan biri kesin hatalı. omuz omuza mücadele yok. tamam çok yetenekli ama topun bşzde kalmasını sağlayamıyor. 2 senede 10 tane golü yok adam gibi. sadece son 4 haftada birşeyler yapmaya başladı. eğer delgado gibi bir futbolcu takımda kalacaksa arkasına kesinlikle aurelio gibi bir defansif olarak iyi ama hücumdada etkili top saklayan, top dağıtan orta saha almamız lazım.sezon başında geleceğini söyledikleri makalele gibi.
4- eğer rico gitsin diyorsanız onu bu hallere düşürenlerde gitsin.
ROYAS Ofline   Alıntı ile Cevapla