Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 14:59   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dos Santos Barça’da kalacak mı?

Click the image to open in full size.
Dos Santos Barça’da kalacak mı?
Barcelonalı Dos Santos’un menejeri henüz yeni bir anlaşmaya varılmadığını açıkladı.
13 Aralık 2007 11:54
Barcelona'yla uzun bir kontratı olmayan Giovani Dos Santos’un menejeri henüz yeni bir anlaşmaya varılmadığını açıkladı.

Pini Zahivi, Meksikalı genç yıldızın Barcelona'yla uzun bir suüre anlaşması olmadığını ve bu yüzden görüşmelerin tıkandığını belirtti. Chelsea’nin ilgilendiğini açıkladığı Dos Santos’un Barcelona'yla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Kulüple görüşmelere Kasım ayının ilk günlerinde başlayan Zahivi genç oyuncu için yeni bir anlaşma sağlayabilmek için sık sık Barcelona’ya gidiyor. “Dos Santos’un şu anki anlaşması kısa. Fakat anlaşması uzun süreli olsaydı şu anda burada olmama da gerek kalmazdı. Barcelona'yla çok özel bir ilişkim var ve 3-4 haftada bir oraya gidiyorum. Elbette Giovani’nin durumunu görüşüyoruz fakat henüz kesinleşen birşey yok. Şu anda sezon ortasına yaklaştık. Neler olacağını göreceğiz, fakat herşey olabilir” diyen Zahivi kulüple ilgili görüşmelerin belirsizliğini koruduğunu vurguladı” diyen Zahivi kulüple ilgili görüşmelerin belirsizliğini koruduğunu vurguladı.

Zahivi aynı zamanda Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich’in de yakın arkadaşı ve ortaya atılan söylentiler yapılan görüşmeler de Ronaldinho’nun durumunun da masaya yatırıldığı şeklinde. Fakat bunları yalanlayan Zahivi “Buraya Ronaldinho hakkında görüşmeye gelmedim. Bildiklerim basında okuduklarımla sınırlı. Chelsea ile planlanan bir görüşme var mı bilmiyorum ve bu konuda ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok” diye konuştu
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla