Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 15:00   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool’un kayıp ikilisi

Click the image to open in full size.
Liverpool’un kayıp ikilisi
Agger ve Alonso, Manchester United maçında sahada yer alamayabilirler.
13 Aralık 2007 11:53
Liverpool’un başarılı ikilisi Daniel Agger ve Xabi Alonso, Pazar günü oynanacak olan Manchester United maçında sahada yer alamayabilirler.

Daniel Agger ve Xabi Alonso, her ne kadar sakatlıklarının geçmesine rağmen Premier Lig’de Pazar günü oynanacak büyük maçta çok büyük bir ihtimalle forma giyemeyecekler.

İki oyuncunun da maç eksiği nedeniyle menajer Rafael Benitez tarafından Marseille maçında sahaya sürülmeyen ikilinin aynı kaderi Pazar günü de yaşaması bekleniyor.

Benitez’in, bu iki önemli oyuncunun da maça çıkmasının yarardan çok zarar getirmesinden korktuğu çıkan haberler arasında yer alıyor. İlk onbirde en son geçen ay oynanan Arsenal maçında yer alan Alonso’nun maç eksiği nedeniyle Liverpool’un özellikle ortasahada zor anlar yaşamasına neden olacaktır.

Yaratıcı ortasahasından uzak kalacak olan Benitez’in Alonso yerine, tıpkı Marseille maçında yaptığı gibi Mascherano ve Gerrard’a görev vermesi bekleniyor.

Aynı zamanda sezon başından beri fazla şansı bulamayan Agger de, Sami Hyypia’nın oldukça formda olması nedeniyle Manchester United’a karşı forma giyemeyeceği belirtildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla