Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 17:01   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benzema: "Savulun Lyon geliyor ''

Benzema: "Savulun Lyon geliyor Lyon!" Fransa liginin geçen yılki şampiyonu Lyon'un başarılı forvet oyuncusu Karim Benzema'ya göre Şampiyonlar Ligi'nde bir üst turda korkacakları bir takım yok.

Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.

Dün gece Ibrox'ta oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Rangers'ı 3-0 geçen Lyon böylece E Grubu'nda 2.sırada yer alarak bir üst tura çıktı.

Grupta oynanan ilk maçta rakibine aynı skorla mağlup olan Lyon ayrıca Barcelona'ya da ilk hafta 3-0 mağlup olmuştu.
Sezona kötü bir giriş yapan Lyon son haftalarda aldığı puanlarla ligde de üst sıralara tırmandı. Takımın yükselen performansı Benzema'nın bir üst tur ile ilgili tahminlerini değiştirdi. Benzema tur şansları hakkında iyimser konuştu: “21 Aralık'ta karşımıza kimin geleceği önemli değil. Lyon korkan değil korkulan bir takım oldu. Rangers maçında bütün Avrupa nasıl bir takım olduğumuzu gördü”

Sidney Govou'yla öne geçen Lyon'un diğer sayıları Benzema'nın ayağından geldi. Fransız forvet sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu galibiyetle Rangers karşısında öcümüzü de almış olduk. Gerek Fransa'da gerekse Avrupa'da herkes gerçek kimliğimizi öğrendi."

Lyon teknik direktörü Perrin'se “Bir üst tura çıkmak, ilk iki maçta 0 puan aldığımız için önemli bir gelişme oldu. Oyuncularım son 4 maçta gerçek performanslarını gösterdi. Glasgow'da Rangers'ı yenmek kolay bir iş değil. 3 puan aldığımız için mutluyuz” şeklinde konuşarak Benzema'nın sözlerine eklemede bulund
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla