Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 17:47   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Galatasaray'ın işi çok zor

Turkcell Süper Lig'de yarın Sivasspor'u konuk edecek olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.


Fenerbahçe ile yaptığı derbi karşılaşmadan yenik ayrılarak büyük moral bozukluğu yaşayan sarı-kırmızılı takım, liderliği kaptırdığı Sivasspor'u Ali Sami Yen Stadı'nda yenerek yeniden liderlik koltuğunun sahibi olmayı hedefliyor.
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak çalışan futbolcuların, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıkları bildirilirken, sakatlığı bulunan oyunculardan Arda'nın bugün takıma dahil olduğu belirtildi.
Ayrıca, Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin temel atma törenine katılan Song ile Hasan'ın antrenmanda yer alamadıkları kaydedildi.
Sarı-kırmızılı takım, antrenmanın ardından tesislerde kampa girerek Sivasspor maçını beklemeye başladı.

7 EKSİK VAR

Galatasaray, sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle Sivasspor karşılaşmasına 7 eksikle çıkacak.
Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan oyuncular Lincoln, Linderoth, Carrusca, Ayhan ve Okan'ın yanı sıra kart cezalıları Rigobert Song ile Hasan da yarın Sivasspor karşısında forma giyemeyecek isimler.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Karl Heniz Feldkmap'ın Sivasspor karşısına, Orkun, Uğur, Bouzid, Servet, Volkan, Sabri, Barış, Mehmet Topal, Arda, Serkan, Hakan Şükür ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla