Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 18:18   #1
KARTALCI
Banned
 
KARTALCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation beşiktaştan Del Bosque açıklaması

Beşiktaş'tan 'Del Bosque' açıklaması
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., teknik direktör Vicente Del Bosque davasıyla ilgili basında çıkan haberler için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na açıklamada bulundu.




Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin İMKB'ye yaptığı açıklamada, şöyle denildi:
''İlgi yazınız ile tarafımızdan istenen, 13.12.2007 tarihinde basında yer alan Vicente Del Bosque davası nedeniyle Şampiyonlar Ligi gelirlerimizin FIFA tarafından bloke edildiğine ilişkin habere ilişkin açıklamamızdır.
Konu hakkında Borsanıza daha önce 03.10.2007 ve 15.11.2007 tarihlerinde bilgi sunmuştuk. Bugün itibariyle bildirimlerimizin ötesinde kulübümüzün Şampiyonlar Ligi'nde son maçını oynamış olması dışında bir husus bulunmamaktadır. Katılım ve maç başı primleri hesap edilebilir durumda, fakat sair gelirler henüz belli değildir.
Teknik Direktör Vicente Del Bosque ve yardımcılarının kurumunuza daha önce bildirilen CAS (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) kararına dayalı alacaklarına ilişkin, tedbir talepleri henüz tarafımıza tebliğ edilmemiştir. İsviçre hukukuna göre ancak resmi tebligatı müteakip savunma-itiraz hakkımız doğacaktır. Bu hukuki prosedür tamamlanmadan Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.A.Ş. hak edişlerinin 3. kişilere ödenmesi sözkonusu değildir.
Medyada yer alan haberin sağlam kaynaklara dayanmadığı, gelir UEFA nezdinde iken FIFA olarak ifade edilmiş olması, kesinlikle söz konusu olmayan Fransa'da devam ettiği iddia edilen bir davadan bahsedilmesi ile sabittir.
Anılan haberin Borsanıza daha önce bildirdiğimiz unsurlar dışındaki kısımları gerçekle uyumlu değildir. Konu hakkındaki gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.''
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
KARTALCI Ofline