Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 21:03   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
E.Sağlam : Takımımızı Güçlendireceğiz

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımı güçlendirmek için devre arasında kimi çalışmalar yapabileceklerini söyledi.

Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Devre arasında transfer yapıp yapmayacakları sorusuna Sağlam, ''Dünyanın her takımında olduğu gibi devre arasında biz de takımımızı güçlendirme adına bazı şeyler yapmak istiyoruz, ama şu an bunu konuşma zamanı değil. Önümüzde 2 maçımız var. Bu maçlardan sonra başkanımız ve yönetimimizle oturur konuşuruz'' yanıtını verdi.

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile bu konuda bir ön görüşme yaptığını ifade eden Sağlam, ''Başkan da takıma takviye yapmak konusunda istekli. Elinden gelen fedakarlığı yapacaktır'' diye konuştu.

Sağlam, FC Porto ile yaptıkları Avrupa Şampiyonlar Ligi maçına da değinerek, şöyle devam etti:

''Herkes çok üzüldü. Şansımızı buraya kadar getirmişken, sonunu da iyi getirmeyi istiyorduk. İstediğimiz sonucu alamadık. Elimize fırsat geçmişti ama değerlendiremedik. Bu bir süreç işi. 4 yıl sonra yeniden Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takım için güzel şeyler de oldu, istemediğimiz şeyler de. Sonuçta iyi bir tecrübe oldu. Birçok şeyi öğrendik. 6 maçta yaşadığımız tecrübeyi, takımımıza en iyi şekilde döndürmeyi istiyoruz. Gelecek yıl da Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için, Türkiye liginde bu şansı yakalamamız lazım. Şimdi önümüzde zorlu Ankaragücü maçı var. Biz, kalan 2 maçımızı da kazanıp devre arasına moralli girmek amacındayız.''


''YANLIŞ YAPILMIŞ BİRŞEY YOK''

Bir basın mensubunun, sezon başında yapılan yabancı oyuncu transferlerinin yanlış olup olmadığını sorması üzerine Sağlam, ''Yanlış yapılmış birşey yok. O günkü şartlar öyleydi. Öyle transfer politikası izledik. Gelecek dönemde daha değişik bir transfer politikası izleyebiliriz. Daha üst düzey hedefler için, daha farklı politika izlemek gerekebilir'' derken, ''Daha üst düzey futbolcular mı gerekli?'' sorusunu ise ''Bizi daha büyük hedeflere götürecek düzeyde diyebiliriz'' diye yanıtladı.

Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geriye dönüp baktıklarında, 6 maç sonunda ortaya güzel şeylerin de çıktığını ifade ederek, ''Özellikle evimizde oynadığımız maçlarda başarılıydık. İstanbul'daki Porto maçında futbol şansı yanımızda olsaydı, sadece iç sahada oynadığımız maçlarla bir üst tura çıkabilirdik'' dedi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla