Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 22:44   #44
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dionysusbjk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
'ne oluyor arkadaşlar hani elensek de fark etmezdi?' sorusuna benim cevabım şu: çok inanmıştım;bu galibiyete çok ihtiyacımız olduğunu düşünüp iyi oynarlar diye düşünmüştüm..yönetime,eksiklere,hocaya rağmen savaşıp alırlar sanmıştım..üzüntüm ve kızgınlığım yenilmiş olmamıza değil;taktiksiz,tekniksiz yani stratejisiz oyun oynamamıza..ertesi günkü fb maçını izlediğimde 'beyine' ihtiyacımız olduğunu düşündüm..ara dönemde bir ya da iki tane kafasıyla tekniğini birleştirebilen oyuncu alırsak şuanki kadroyla iyi şeyler yapılır..takımımız armutlardan ibaret değil..şef lazım sahaya;arkadaşlarını yöneten yönlendiren.. ve güzel günler göreceğimizden hiç şüphem yok..
Aynen katılıyorum söylediklerine helede şef konusuna...Bence fb gruplardan çıktıysa bunda carlosun çok büyük etkisi vardır.Adam tek başına bir takım.Zicodan bile daha iyi yönetiyor belki takımı!Arkadaşlarının hatalarını kapatıyor,uyarıyor arkadaşalarını,herkesle iyi bir diyaloğu var.Helede hakemlerle...Her takımda olması gereken bir lider yanii.Bizimde böyle birine ihtiyacımız olduğu çok açık.Şef olmadan takım kendi halinde oynamaya çalışıyor.Ne uyaran var ne hatalarını söyleyen biri!Bizde o liderlik görevini üstlenen kim şuanda.Ne yazık ki İ.üzülmez.Aradaki tek fark budur bence...
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla