Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2007, 05:55   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da son şans!

Avrupa defterini kapadıktan sonra lige dönen Beşiktaş'ta, devre arasında gidecek oyuncuların Ankaragücü maçında belirleneceği öğrenildi. Higuain ile Diatta'nın liste başında olduğu bildirildi

Click the image to open in full size. SERDAR SARIDAĞ


Avrupa'daki iddiasını yitirerek tamamen lige dönen Beşiktaş'ta, bu hafta sonu oynanacak olan Ankaragücü maçının bazı futbolcular için son şans olduğu öğrenildi.
Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde sürdürülen transfer çalışmaları çerçevesinde, gidecek isimlerin netleşmek üzere olduğu vurgulandı. Devre arasında yolların ayrılacağı isimlerin tamamı henüz kesinlik kazanmamış olmasına rağmen Higuain ile Diatta'nın liste başında olduğu belirtildi.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü maçından sonra hazırlayacağı raporu, ilk yarının son maçı olan Vestel Manisaspor karşılaşmasının ardından yönetime sunacak. Sağlam'ın yönetime vereceği raporda çok sürpriz bir ismin de olabileceği vurgulandı.
Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam, takımı güçlendirmek için devre arasında kimi çalışmalar yapabileceklerini söyledi. Başkan Yıldırım Demirören ile bu konuda bir ön görüşme yaptığını ifade eden Sağlam, "Başkan da takıma takviye yapmak konusunda istekli. Elinden gelen fedakarlığı yapacaktır" diye konuştu.


Taktik çalıştılar

Ankaragücü maçının hazırlıklarını tek antrenmanla sürdüren Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunan Ricardinho, Gökhan Zan, Mehmet Yozgatlı, Nobre ve Serdar Özkan çalışmaya katılmadı. Kulüp doktorları Nobre ve Serdar Özkan'ın bugün idmana çıkacaklarını ve hafta sonu forma giyebileceklerini açıkladılar. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam 5'e 2 pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir program uyguladı
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla