Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2007, 09:24   #1
tekaşkımbjk_03
 
tekaşkımbjk_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 MÜJDE!!! Putin 2008 Yılı Başında Öldürülecek

Washington'da Rusya için önemli uzmanların katılımıyla hazırlanan karanlık senaryoda Devlet Başkanı Putin'in 2008 yılının başında öldürüleceği öngörülüyor
Putin'in siyasi geleceği ve Rusya yönetimindeki etkisi konusunda çok farklı yorumlar yapıldı, senaryolar üretildi.

Eşini devlet başkanı yapacağı kendisi devleti idare edeceği, Belarusya ile birleşerek devlet başkanlığı görevine devam edeceği şeklinde senaryolardı bunlar.

Putin ile ilgili son senaryo Washington'dan geldi. Bağımsız stratejik araştırma merkezlerinden birinde hazırlanan yeni senaryo, Putin'in 7 Ocak 2008 tarihinde öldürüleceğini ögörüyor.

RUSYA İÇİN ALTERNATİF SENARYOLAR

Washington'da dün "Rusya'nın geleceğine yönelik alternatif senaryolar" adında bir araştırma yayımlandı. Dosyada yer alan ifadeler büyük tartışmaya yol açacağa benziyor.

Bağımsız bir stratejik araştırma merkezi tarafından hazırlanan rapora göre, Rusya lideri Vladimir Putin 7 Ocak 2008 tarihinde öldürülecek. Rus liderin ölümünden sonra kaosa sürüklenecek olan ülke, Hodorkovskiy'in paraları ile yeniden güçlenecek.

PUTİN ÖLDÜRÜLECEK; ÜLKEDE OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLECEK

Araştırmada yer alan ifadelere göre;
Rusya lideri 7 Aralık'ta Kurtarıcı İsa Katedrali'nden çıkarken öldürülecek. Fail bulunamayacak. Rusya kaosa sürüklenecek. Ekonomi çökecek, ülke genelinde grevler başlayacak. Gösteriler yapılacak. Ülkede 20 Ocak'ta olağanüstü hal ilan edilecek.
Vladimir Putin'in yerine Sergey Narışkin, Medvedev ya da Rusya Demiryolları Başkanı Vladimir Yakunin geçecek. Yakunin başa geçtiği takdirde Matviyenko ve Lujkov'un öldürülmesi emrini verecek.

HODORKOVSKİY ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞACAK

Uzmanlar, "happy-end" için ise 2016 yılını uygun görmüşler. 2016 yılında Hodorkovskiy'in özgürlüğüne kavuşacağını belirten uzmanlara göre, Hodorkovskiy'in çabaları sonucu Sağ Güçler Birliği lideri Boris Nemtsov ve demokratik ekibi devlet başkanı olacak.

ÖNEMLİ UZMANLAR HAZIRLADI

Rusya ile ilgili 59 sayfalık araştırma Rusya ve Avrasya Programı Başkanı Andrew Kuchins, ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Rusya Masası eski Direktörü Thomas Graham, Profesör Henry Hale ve Peterson Uluslararası Ekonomi Enstitüsü araştırmacılarından Anders Aslund gibi önde gelen Amerikalı Kremlin uzmanları tarafından yazıldı.

Araştırma dosyasının kapağında, uzmanların ve yayınevinin görüşüne Rusya'nın genel görünüşünü yansıtan 5 fotoğraf yer aldı. Bu fotoğraflardan birinde Putin G-8 liderleriyle, bir diğerinde Çin lider Cintao ile birlikte resmedilmiş. Diğer fotoğraflarda Rus muhalif Kasparov, karla örtülü petrol kuyuları ve bilgisayar laboratuarında öğrencilerle ders yapan bir kadın öğretmen yer alıyor.

Uzmanlara göre, Rusya'da önümüzdeki 10 yıl içerisinde demokrasi sorunu çözülemeyecek.

Ülkede şu an bulunan istikrarın da sağlam temeller üzerine oturtulmuş bir istikrar olmadığı görüşü hakim. Bunun nedeni ise ülkede kurumsal güçlerin değil, bireysel güçlerin etkin olması.

O gunu Sabırsızlıkla Bekliyorum
__________________
Click the image to open in full size.

Konu tekaşkımbjk_03 tarafından (14-12-2007 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yanlış Konu Başlığı
tekaşkımbjk_03 Ofline