Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2007, 10:50   #1
tekaşkımbjk_03
 
tekaşkımbjk_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Beşiktaş Tribünleri Nereye Gidiyor!!!! ( Lütfen Herkesen Okusun )

Bu topic kesinlikle "Beşiktaş'in Futbolculari" ile alakali degil aksine tamamiyle bir "tribun ozelestrisidir"

Herhalde hepimizin uzerinde anlastigi ender konulardan biridir bu; "Beşiktaş Tribunlerinin" tartisilmaz gucu ve verdigi olaganustu haz.

Yurek, vefa veya BesiktAsk adini nasil koymak isterseniz.

Herhalde bundan daha iyisini yapabilen birileri de yoktur diye dusunuyoruz...Bugun boyle dusunuyoruz

5 Yil Sonrasi Icin Bir Fikriniz Var Mi? Dusleyebiliyor musunuz Mabedimizi? Ne Goruyorsunuz?

Derine dalmaya veya uzaga gitmeye gerek yok; hemen yanibasimizda; Hatirlayin Fener veya Gayse tribunlerinin 5 yil onceki halini, en azindan disli rakiplerimiz vardi, simdi bizim artiklarimizla geciniyor dalga konusu oluyorlar, bitti bitecekler, son nefesleri bunlar....

Neden hic "Ozelestri" yapma geregi duymuyoruz? Eksiklerimiz, yanlislarimiz yok mu? Veya son gunlerdeki populer deyimle "kapsitemiz mi bu?"
Bizleri cekemeyenler Endustriyel Futbolla kol kola bizleri planli ve organize bir "yok etme" calismasindayken bizler neler yapiyoruz. Bu, tribunde destek olma veya girtlak patlatmayla alakali bir mesele degil.... Tehlike daha derin daha yipratici.... gun gectikce icten ice agir agir yipratiliyoruz.

Eger boyle devam eder ve bizler buna karsi mucadele etmezsek en gec 5 yil icinde Inonude gorecegimiz tek sey Oturan Tribunler, Karton Showlar, merdiven bosluklari ve pozisyon sonlarinda duyulan "oooooooo" sesleri olacaktir.

Olmaz oyle sey demeyin; oyle bir olur ki bir bakmissiniz elinizde kartonlar Mabedde kalp sekli yapiyorsunuz

Bence kendini Avrupa'ya kanitlamis bir Tribun bile surekli ciddi bir "Ozelestri" yapabilmeli... varligini, durusunu koruyabilmek adina...

Su forumda elestirmedik, yipratmadik tek bir adam biraktik mi Allah askina? Y. Demiroren'den tutun da Ali Tandogana'a kadar herkes en azindan su forumda yemedik sopa birakmadi. Hak edenden hak etmeyene hemen herkes nasibini aldi sanirim.

Tribun emekcilerinin affina siginarak onerilerimi sunmak sizleri de yorum ve onerilerinizi paylasmaya davet ediyorum.

Fener'le dalga gecmek icin acilan topic 30 kusur sayfayi bulmus; bence dalga gecmeye biraz ara verip cozum uretelim

Su an ihtiyacimiz olan "karton show" veya yonetimin finanse ettigi "pankartlar" gibi goz boyayan meseleler degil; gelecegimiz tehlikede...

Asil olan eksik ve yanlislara sadece parmak basmak degil yeterli veya yetersiz cozum onerilerini de beraberinde sunmaktir.

Fazla uzatmiycagim

Oneriler:
1 - Alen ve Arkadaslari icin acil hareket plani ve tepki calismalari yapmak (faks, mail, ve gerekirse basin aciklamasi veya yuruyus)

2 - Tribundeki en buyuk eksigimiz rakip oyuncular ve Hakem uzerindeki etkimizin neredeyse hic olmasi. (Yeni acik sirf Kapali'yi seyretmemeli; numarali zaten elden gitti bari yeni acik kurtulsun)

3 - Her gun yozlasan Genel Medya ile ilgili asabi ve kufurlu tepkiler yerine organize mail veya faks yagmuru adamlar pankartlarimizi dahi bize karsi silah olarak kullaniyorlar(bu konuda herhalde baska birsey yapamayiz)

4 - Yonetime tepki ve asabiyet iletmek yerine "ISTEKLERIMIZI" bagirmak (yeni taraftar projesi basariyla baslarsa cok sey degisebilir.)

Cok Ozledik be Abi

Click the image to open in full size.

'Alıntıdır'
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Pritt tarafından (14-12-2007 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir..
tekaşkımbjk_03 Ofline   Alıntı ile Cevapla