Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2006, 10:36   #27
ALPAY
 
ALPAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Roberts Cok Yakinda

Wigan Athletic'in başarılı golcüsü Jason Roberts Beşiktaş'a çok yakın olduğunu ifade etti.Beşiktaş'ın, forvetine düşündüğü Jason Roberts, Wigan Athletic ile kopma noktasına geldi. İngiliz basınına konuşan başarılı golcü, Türkiye'ye gitmek istediğini ifade etti.Bonservisine 3.5 milyon pound istenen Roberts, Beşiktaş'ın üç kez ciddi olarak Wigan'ın kapısını çaldığını ve kendisini istediğini belirtti.Sözleşmesini uzatmak için kendisine gelen Wiganlı yöneticilerin, ciddiyetten uzak bir öneride bulunduklarını söyledi.JJB Stadı'na veda etmeye hazırlanan golcü, geleceğini başka bir yerde gördüğünü açıkladı.

Bu takımın da sadece Beşiktaş olduğunu vurgulayan Roberts, "Çünkü yalnızca onlar benimle ilgilendi ve önerileri oldukça enteresandı" yorumunu yaptı.

UEFA ve Tigana

Kulübüyle işinin bittiğini üzerine basa basa belirten golcü, gitmesi için Wigan Athletic'in kendisine anlayış göstermesi gerektiğine de dikkat çekti.

Wigan'ın Beşiktaş ile pazarlıkta oldukça ciddiyetten uzak bir tavır ortaya koyduğunu da söyleyen Jason Roberts, "Beşiktaş UEFA Kupası'nda mücadele edecek ve başında Jean Tigana gibi bir teknik direktör bulunuyor. Bu yüzden Türkiye'ye daha olumlu bakıyorum" dedi.

Kaynak_Bjkonline
__________________
UMUTLANDIRIP




[ U T A N D I R M A Y I N ]
aLPay by C@RSI Since 1970
ALPAY Ofline