Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2007, 23:21   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İngiliz istemez !

Click the image to open in full size.
İngiliz istemez !
Barcelona teknik direktörü Rijkaard, 'İngiliz takımlarıyla karşılaşmak istemem' dedi.
14 Aralık 2007 14:31
Frank Rijkaard, sezon sonunda yonetimin kendisini gondermek istememesi halinde Katalan ekibinde bir sene daha çalışabileceğini söyledi.

Hollandalı teknik adam ‘Katalunya Radyo’ ya yaptğı açıklamada, kulüp yöneticilerinin kendisiyle çalışmak istemeleri halinde bir yıl daha Barcelona’yı çalıştırmak istediğini belirtti.

Barcelona’nın gelecek planları hakkında da kulübün yeni asbaşkanı Marc Ingla ile görüş alışverişinde bulunduğunu belirten Rijkaard, "Genelde hep birlikteyiz. Kendisi sık sık takımın yanında olur. Yaptığımız işi, amaçlarımızı ve antremanlarda neler yaptığımızı bilmek istiyor" dedi.

Şampiyonlar Ligi 1.turunda çekindiği takım olup olmadığı sorulması üzerine oldukça açık konuşan Rijkaard, "İngiliz takımlarıyla karşılaşmak istemem" diye cevap verdi.

Son haftalarda oldukça eleştirilen Ronaldinho'yla ilgili olarak oldukça iyimser görünen Rijkaard, "Onu şimdiye kadar yaptığı iş dolayısıyla tebrik etmemiz gerekiyor. Fakat şu anda onun için durma zamanı değil. Psikolojik olarak oldukça iyi durumda. Onu takım arkadaşlarıyla birlikte oldukça iyi görüyorum, adım adım daha da iyiye gidiyor" dedi.

Brezilyalı yıldızın takım için çok önemli bir eleman olduğuna dikkat çeken Hollandalı çalıştırıcı, "Onun takımda olması beni çok mutlu ediyor. Kendisi için kolay olmayan bir dönem geçirdi. Anlayışı, takım için yaptıkları ve takıma kattığı mutluluk bizim için çok önemli. Gerçekten müthiş bir kişiliği var. Bu da sahada en üst seviyede performans göstermek için gereken şeylerden biri" şeklinde konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla