Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2007, 20:06   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Belki de Milan’a gitmeliydim'

Click the image to open in full size.
'Belki de Milan’a gitmeliydim'
Suazo, İnter yerine Milan’a imza atsaydı daha fazla süre oynama şansı bulacağını iddia etti.
15 Aralık 2007 09:56
Sezon başında Cagliari'den İnter'e gelen Honduraslı golcü David Suazo, İnter yerine Milan’a imza atsaydı daha fazla süre oynama şansı bulacağını iddia etti.

Sezon başında Cagliari’dan ayrılan oyuncu Milan kulüpleri arasında paylaşılamamıştı. İnter’le anlaştığı yönünde çıkan haberlerden kısa süre sonra Milan da Suazo’yla anlaştığını duyurmuş, ve Suazo son anda İnter’in olmuştu.

Ancak şu aralar Zlatan Ibrahimovic ve Julio Cruz’un arkasında forma şansı bulamamaktan şikayetçi olan Honduraslı yıldız, "Milan’a gitseydim belki de daha fazla şans bulurdum ama İnter’e söz vermiştim. Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum. Bu rekabete kendimi hazırlamıştım," dedi.

Sezona parlak bir giriş yapamayan Suazo, Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimi hafta oynanan PSV Eindhoven maçında mükemmel bir performans göstererek yeniden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Suzao bu konuda ise, "Hâlâ San Siro’da oynarken baskıyı hissettiğimi itiraf etmeliyim. PSV Eindhoven maçında Julio Cruz’a yaptığım asistle bencil imajımı düzelttiğimi düşünüyorum," dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla