Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2007, 22:16   #8
Coldfire
Banned

Coldfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ben katılmıyorum abicim ne demek o ya üzülmeyin değmez bilmem ne, neden herkes sürekli ertuğrulu suçluyo bu adamları buraya o mu topladı... Yönetime tıkınız çıkmıyo bu çöpleri buraya topladınız diye sesi çıkan ertuğrula yükleniyooo. Arkadaşlar beşiktaşın başına bu kadar beşiktaşlı bi hoca kolay kolay geçmez yazık etmeyelim, ayrıca yeni teknk adamsın yaw kafanda ki takımı kurmak istediğin oynatmak istediğin şekli seçmeyecek misin sölemeyecek misin bu eşşekler koşmuyo diye adam mı suççlu şimdi... Ya herşeyi bırakın bakın liverpool maçına yani hadi diyelim hoca kötyü hatta hiç bişi bilmiyo uan sen futbolcusun ya senelerdir senin hayatın bu lan hiç mi kafan basmıyo nasıl 8 tane yersin yaaaa yani hoca koymasan oraya o takım çıkıp 8 tane yemez ama bizim eşşekler yiyo biliolar çünki olan hocaya olacak adamların bi tarafında değil... Ben kesinlikle ertuğrul hoca ile devam etme taraftarıym kaç maç hakeme gitti, kaç maç kaleci hatası ile kaybedildi, bunları çıkın bakalım nerede olurduk o zaman da bunları bu şekilde yazar mıydınız... Bu adamın eline adam akıllı futbolcular verilmeden bu adam gönderilmesinnnnnnnnnn

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
Coldfire Ofline   Alıntı ile Cevapla