Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2007, 22:43   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Malatya katliamında şok itiraf

Malatya katliamında ŞOK İTİRAF


Malatya Zirve Yayınevi katliamı sanığı Emre Günaydın'ın, cinayet itirafının tutanak altına alındığı ortaya çıktı.
15 Aralık 2007 / 06:39


Click the image to open in full size.

Malatya Zirve Yayınevi katliamı sanığı Emre Günaydın'ın, '3 misyoneri ekmek bıçağıyla hatur hutur kestiği' itirafının tutanak altına alındığı ortaya çıktı.
Günaydın'ın, 12 Mayıs 2007 saat 21.15'te sarf ettiği sözler hayli ilginç. Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Aslanpençesi'nin tutanağına göre; Emre Günaydın, komadan çıktığında, 'Hacı Abi' diye kendisine seslenirken, "Ben geçen hafta Malatya'da 3 misyoner tespit ettim. Adamları ekmek bıçağıyla hatır hutur kestim. Uyuyamıyorum, bunu sana söyledim rahatladım." dedi.
Tutanaktaki ifadeler şöyle: "İkinci defa çağırdığında, 'Amca oğlu Abuzer, bir de Mehmet diye biriyle kestik, yeri Zirve Yayınevi' diye konuştu. Bir de, 'Abi beni buradan kaçır seni yaşatırım' dedi."
Müdahil avukatlar, Emre Günaydın'ın telefonunda, biri Malatya'da görevli bir asker, diğeri akrabası 2 kişinin 'Hacı' olarak kaydedildiğine dikkat çekiyor. Tutanakta, Emre Günaydın'ın 13 Mayıs 2007'de, Jandarma astsubayına hitaben, "Senin boğazını hır hır kessem içim soğumaz." dediği de kaydediliyor. Günaydın, 18 Nisan 2007'de işlenen cinayetlerden sonra ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi beyin cerrahi yoğun bakım servisine alınmıştı. Emre Günaydın, 26 Nisan 2007'de komadan çıkmıştı. Öte yandan Dışişleri Bakanlığı'nın, cinayetlerle ilgili bilgi ve belgeleri Birleşmiş Milletler'e sunduğu öğrenildi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla