Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2007, 08:31   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Uçuş zamanı

Uçuş zamanı
Click the image to open in full size.

Avrupa'ya veda eden Beşiktaş, çok kritik bir sınava çıkıyor. Kartal, Ankaragücü karşısında ya uçacak ya da ligde de ağır bir yara alacak.
16.12.2007



Tek hedef galibiyet
Şampiyonlar Ligi’ne 6 puanla veda eden Beşiktaş’ta artık tek hedef Süper Lig... Lider Galatasaray’ın 7 puan gerisinde bulunan Siyah-Beyazlılar, bugün İnönü Stadı’nda Ankaragücü’nü ağırlıyor. Üst üste kayıplar yaşayan Kartal, saat 19.00’da başlayacak zorlu mücadelede kazanıp zirve yarışına tekrar tutunmayı hedefliyor. Beşiktaş’ta sakatlıkları geçen Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş ve Diatta kamp kadrosuna alınırken; Yozgatlı, Ricardinho ve Gökhan Zan forma giyemeyecek.
Kadroda 3 yeni isim
Hakem Bülent Demirlek’in yöneteceği karşılaşmaya Kartal’ın farklı bir kadroyla çıkması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar’da form düşüklüğü yaşayan Ali Tandoğan’ın yerine Serdar Kurtuluş görev yapacak. Çaykur Rizespor ve Porto maçlarında vasatı aşamayan Baki Mercimek de formasını İbrahim Kaş ya da Diatta’ya devredecek. Forvette Burak Yılmaz’ın yerine de sakatlığından tamamen kurtulan Mert Nobre’nin oynaması bekleniyor.
Orhan YILDIRIM
Beşiktaş
Rüştü
S.Kurtuluş
İ.Toraman
İ.Kaş (Diatta)
İ.Üzülmez
S.Özkan
Cisse
Delgado
Tello
Nobre (Burak)
Bobo
Ankaragücü
Serkan
El Yasa
Emre
Krita
İlkem
Yasin
Murat Erdoğan
Burak
Cem Can
Jaba
Bebbe
Stat: İnönü
Yayın: LİG TV
Saat: 19.00
Hakem: Bülent Demirlek
Süper Lig puan durumu

Hakem Demirlek
Beşiktaş-Ankaragücü maçını yönetecek Bülent Demirlek, Kartal’a uğurlu geliyor. Demirlek, Siyah-Beyazlı ekibin 10 maçında görev yaptı. 10 karşılaşmada Kartallar sahadan 1 kez mağlup ayrılırken, 6’sında rakibini devirdi. 3 kez ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla