Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2007, 18:13   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool'u Tevez devirdi

Liverpool'u Tevez devirdi

Premier Lig'in 17. hafta maçında Liverpool sahasında Manchester United'a 1-0 yenildi. Anfield Road'ta oynanan mücadelede tek golü 43. dakikada Carlos Tevez kaydetti. Liverpool bu yenilgiyle 30 puanda kalırken, Manchester United puanını 39'a yükseltti ve maç fazlasıyla lider oldu.
Yaklaşık 45 bin futbolseverin izlediği dev maç, pozisyon zenginliği açısından kısır geçerken, Manchester United maçın ilk yarısında bulduğu tek golle bu önemli maçtan zaferle ayrılıp altın değerinde bir 3 puanın sahibi oldu. Liverpool ise Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmanın verdiği moralle çıktığı karşılaşmada ummadığı bir mağlubiyet alarak zirveden iyice uzaklaştı. Geçen hafta Reading'e deplasmanda 3-1 yenilerek bu sezon ligdeki ilk yenilgisini alan Kırmızılar, ManU'ya da mağlup olarak arka arkaya 2. yenilgisini almış oldu.
Hafta arası Marsilya deplasmanında 4-0 kazanarak bir üst tura yükselen ve biraz olsun rahatlayan Liverpool, ligdeki istikrarsız performanslarına bir yenisini daha ekledi ve sahadan yenilgiyle ayrılarak, bir maç eksiğiyle Manchester United'ın 9 puan gerisine düştü.
Manchester United ise bu galibiyetle Premier Lig'de arka arkaya 3. galibiyetini alarak şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla