Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2007, 18:20   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
299 mahkum firar etti

299 mahkum firar etti


Dantevada cezaevindeki 377 mahkumdan 299’unun akşam yemeği servis edildiği sırada firar etti.



Click the image to open in full size.

Hindistan’da 299 mahkumun firar ettiği bildirildi.
Polis yetkilisi Rahul Şarma, Yeni Delhi televizyonunun haber kanalına yaptığı açıklamada, ülkenin doğusundaki Çattisgarh eyaletinin başkenti Raipur’un güneyinde bulunan Dantevada cezaevindeki 377 mahkumdan 299’unun akşam yemeği servis edildiği sırada firar ettiğini söyledi.
Şarma, bölgedeki komünist direnişçilerin yandaşları olan mahkumların, gardiyanları etkisiz hale getirdiğini kaydetti. Firar sırasında ateş açıldığı da bildirildi. Açılan ateşte 3 gardiyanın ve 2 mahkumun yaralandığı belirtildi.
Polis takviye güçlerinin Dantevada cezaevine geldiği ve kaçanları aramaya başladığı, ancak havanın kararması nedeniyle firarilerin yakalanmasının zor olacağı kaydedildi.
Hindistan’ın doğu kesimi, tarım işçilerine iş istemek için 20 yıldan fazla süredir hükümet güçleriyle çarpışan komünist direnişçilerin kalesi durumunda bulunuyor. Bu çatışmalarda binlerce kişi hayatını kaybetti.
Çinli devrimci Mao Zedong’dan esinlendiklerini iddia eden direnişçiler, toprak ağaları ve zengin çiftçilerle işbirliği yapmakla suçladıkları polisi ve hükümet yetkililerini hedef alıyor.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla