Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 09:58   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin'den yabancılara tehdit!

Sinan Engin'den yabancılara tehdit!
Click the image to open in full size.

Beşiktaş menaceri, kart cezası konusunda yabancıları sert şekilde uyarıp, 'Hiç heveslenmeyin. Manisa maçı bitene kadar kimse bir yere gitmiyor' dedi.
17.12.2007



Bildiğiniz gibi!
Sinan Engin yine kendine has üslubuyla Siyah-Beyazlı kulüpte radikal kararlara imza atmaya devam ediyor... Tecrübeli menacerin son bombası, Ankaragücü maçı öncesi yabancı oyuncularla girdiği diyalog oldu. Yabancıları son antrenmanda etrafına toplayan Engin, tatile erken çıkmak için bilerek kart görebileceğini düşündüğü futbolculara seslenerek, “Sakın cezalı olmak için takımınızı yalnız bırakmayın. Önümüzde çok zorlu bir Manisa deplasmanı var” diye konuştu.
‘Holosko bitmiştir’
Bu uyarısının işe yaramama ihtimalini göz önünde bulunduran Engin, “Kart görüp cezalı duruma düşerseniz, hiç boşuna heveslenmeyin. Son sınavımız olan Manisa maçı bitmeden, kimse bir yere gitmiyor, devrenin bitmesini bekleyeceksiniz.” Öte yandan yapılacak transferlere de değinen Sinan Engin, şunları söyledi: “Şu anda Holosko transferi bizim açımızdan bitmiştir. Kendisi değerli bir oyuncu, ancak istenilen rakam büyük olduğu için şu anda dondurduk.”
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla