Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 09:59   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Neşter vuruldu!

Neşter vuruldu!
Click the image to open in full size.

Teknik direktör Sağlam, Burak Yılmaz'ı kadroya almazken, Baki Mercimek ile Ali Tandoğan'ı kenara çekti, üç yeni isme şans verdi.
17.12.2007



Alışılmışın dışında...
Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyonluk yarışında kritik bir viraj niteliği taşıyan Ankaragücü sınavına alışılagelmişin dışında bir 11’le çıktı. Porto maçının ardından takımda revizyona giden teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hafta içinde oynanan karşılaşmada oldukça etkisiz olan Burak Yılmaz’ı kadroya almadı. Genç yeteneğin yerine sakatlığı geçen Marcio Nobre 11’de başladı. Sağlam son haftalarda sürekli şans tanıdığı Baki Mercimek’i de yedeğe çekerken bu oyuncunun mevkisinde genç İbrahim Kaş’ı görevlendirdi.
Murat Şahin ilk kez...
Norveç ile oynanan milli maçta sakatlanan İbrahim Kaş, 90 dakika boyuncu sergilediği başarılı performansla beğeni topladı. Porto önünde yaptığı hatalarla dikkat çeken Ali Tandoğan da maça kulübede başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kalede de zorunlu bir değişikliğe giderek, önceki günkü idmanda kulak zarı patlayan Rüştü’nün yerine Hakan Arıkan’ı görev verdi. Geçen sezonki Antalyaspor maçında sakat sakat görev yaparak harikalar yaratan Murat Şahin de ilk kez yedek soyundu. Son dakikalarda genç Mehmet Sedef de şans buldu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla