Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 10:00   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tarih yine tekerrür etti

Tarih yine tekerrür etti
Click the image to open in full size.

Ligde daha önce 44 kez evinde ağırladığı Ankaragücü'ne sadece 2 kez yenilen Beşiktaş, kritik mücadelede yine gülen taraf oldu.
17.12.2007



2 fark hiç yok!
Beşiktaş-Ankaragücü kapışmasında tarih bir kez daha tekerrür etti, İnönü Stadı’nda gülen taraf yine Kara Kartallar oldu. Başkent temsilcisini ligde daha önce 44 kez evinde ağırlayan Siyah-Beyazlı ekip, bu maçlarda sadece 2 kez rakibine boyun eğmişti. Ankaragücü bu sezon istikrarlı bir grafik çizse de, Dolmabahçe’de sonuç değişmedi, Beşiktaş 36. galibiyetini elde etti. Ligdeki tüm maçlar baz alındığında ise Ankaragücü’nün Beşiktaş’a karşı 2 farklı galibiyeti yok.
‘Şanssız bir gol’
Konuk ekibin teknik direktörü Hakan Kutlu, Beşiktaş karşısındaki şanssızlığı kırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Özellikle ilk yarıda oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Ancak duran toptan bir gol yedik. İlk yarıyı berabere bitirebilseydik, ikinci devrede daha farklı bir taktik anlayışla hücum edecektik. Üzgünüz, ama telafisi olmayan bir maç değildi. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız sürecektir. Taraftarımız merak etmesin” dedi.
Cemal Aydın oturmak istemedi
Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın, kendisine Şeref Tribünü’nün ön sırasında ayrılan yerde oturmak istemedi. Sinirli olduğu gözlenen Aydın, arka sıralara geçerek Türk Futbolu’nun bir dönemine damga vuran golcü Tanju Çolak’la birlikte oturmayı tercih etti. Aydın’ın niye böyle bir tavır içerisine girdiğine ise Beşiktaşlı yöneticiler bir anlam veremedi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla