Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 11:05   #12
rind

rind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

şimdi elma ile armutun karıstıgı bir durum ki bu bizim camiamızda hep oldugu için bu noktaya geliyoruz,
Ertugrul saglam bana görede ligimizin en karekterli ve beyefendi hocası, gencecik insan bu yasta o olgunluk vede saygı,sırf bu yürekli adama birşey olmasın diye dua ediyorum,
bu işin elma tarafı arkadaşlar,ancak olayın armut tarafı futbolda efendilik saygı ile sadece bunlarla maç kazanılmıyor,
deniyorki yönetim alamadı hocaya yıkıldı suclar?ee o zaman Legrottaglie tam imza aşamasındayken ben illa çok güvendiğim menajerin sözü var bu adama ben kefilim demedimi?
buna inan mayan varsa acılsın bakılsın gaeteler ve medya herşey ortada?yok medya yalancı diyelim,o zaman C.Kolot bunları iddia ettiğinde neden yalanlamadı?yok saygıdan agzını acamadı günah kecisi oldu ondan sustu diyelim hadi herkes yalan söylüyoyor diyelim,
daha kendi acıklaması gecen gün Diattada büyük hayal kırıklıgı yaşadım demedi mi?
ikinci yanlışlık Higuan de,
bu genc futbolcu bence iyi adam ve bunu Ertugrul hoca taa Kayseriden beri takip ediyorum demedi mi?
yönetim mi izle demiş gecen sezondan beri Kayseride?ve gariptir ki cogu macta bu adam yedek..
taabiki dere gecerken at değiştirilmez,
hocamıza tabii sahip cıkıp sabredeceğiz ancaak zaman zaman da tecrübelilerinde tecrübeleiyle ışık tutmaları lazım,
takımın sol beki yok,orta shaa defans bloğunda olumlu pas yapabilen adamı yok ön liberosu yok,bunları da cok sevdiğimiz saydıgımız hocamıza sahip cıkarkende kabul etmemiz lazım
RIza Calımbay da efendi biridir
Ziya DOğan da öyle,ama başarılı olmak ve efendilik sporda her zaman aynı şeyler anlamına gelir diye bir kural yok.
sevgimizi ve saygımızı gösterelim ama bu o güzellikler ugruna yanlışlıkları da kabul edelim anlamına hiç bir aman gelmemeli,
saygılarımla..
rind Ofline