Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 12:29   #14
NouMAnsiz

NouMAnsiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugurul mu yapacak Sinanmi yapcak yönetimmi yapcak hic fikrim yok. Hepsi besiktasimiz icin caba göstermeli ve hepside bizim besiktasimiza en iyi sekilde yardim etmeli. Herkez maclarimizi ve eksiklerimizi gördü. Birazda sanssizdik ama neyse. Herkez görüyorki bobonun yanina bir forvet ve toramanin yanina bir stoper lazim. Bizim Yönetim ve Hocamiz Besiktasimizi severse onlar en iyi sekilde hareket edeceginden eminim.

Kendinizi Ertugrul hocanin yerinde düsünün. Her gün bu takimla birlikte calisiyorsun ve hocamizi taniyoruz artik, genclere sans vermeyi seviyor. siz düsünün. ibrahim kas, gencecik bir oyuncu. Simdi siz desseniz mediyaya ben transfer orda ve orda düsünüyorum, i.kas sizden veya hocamizdan ne düsünür. Siz onu her gün görüyorsunuz onlan birlikte calisiyorsunuz ondan en iyi sekilde yararlanmak istemezmisiniz ? Bence her hoca genc yeteneklere Sans vermek istiyor. Bakin stuttgartdaki Serdar Tasci. Cok büyük bir yetenek. Ama biz Servete, Zana, Asiga.. Güvenip onu yana koyduk derken.. alman oldu.

Ertugrul Hocanin suanki fikrini bilmiyorum ama, oda besiktasli ve besiktasimizi takip etmistir gecen yillarda. Her sene Kadro Desikligi yapiyoruz. Her sene 5-6 oyuncu gidiyor 13-14 tane geliyor.

Tamam simdi diyorsunuz, Ertugrul Hoca niye Diatta ve Higuain istedi. Bence o da onlari istemedi, ama neyse. Sonunda aldik.

Arkdaslar biz biraz Sicak Kalpli bakmamiz lazim bütün ise.
Yönetim artik ne yapacagi belli degil zaaten ama Beklemek gerek. Evet cok bekledik ama yine bekleyecegiz. Besiktasimiz icin herseyi yapariz. Herkeze iyi günler

Konu NouMAnsiz tarafından (17-12-2007 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir..
NouMAnsiz Ofline