Sağlam: "Sergen'i istemiyorum"   |   |         Ankaragücü maçının ardından konuşan Beşiktaş  teknik direktörü Ertuğrul Sağlam öenmli bir galibiyet aldıklarını belirtirken,  devre arasında Beşiktaş'a döneceği konuşulan Sergen Yalçın hakkında ilginç  açıklamalar yaptı.   
Sağlam'ın maç sonu  açıklamaları şöyle:   
"Maalesef bu sene oynadığımız karşılaşmalarda rahat  bir galibiyet alamamıştık ama bugün oynadığımız oyunla bunu kırmış olduk. Bugün  maçın ilk yarısında iyi oynadık fakat ikinci yarıda fizksel olarak oyundan  düştük bunu bekliyorduk çünkü Porto maçı sonrasında buraya dönüş yapmak çok  zordu. Bugün 28. maçını oynayan arkadaşlarımız oldu. milli takımı da sayarsak  30'un üstünde maç oynayan oyuncularım var biz de bunun sıkıntısını yaşıyoruz ama  bunlara zamanla aşıcağız futbolcularımız bunlara alışacaklar."   
"Bundan  sonra ki dönemde Türkiye Kupası'nda da devam edersek yoğun tempomuz devam edecek  ancak ilk yarıda gibi olmayacak.Bu akşam Tello'nun attığı gol güzeldi  Delgado'nun attığı gol de çok iyiydi. Bugünkü gollerin hepsinin bizim için ayrı  bir anlamı vardı."   
Sağlam son olarak Ömer Güvenç'in Sergen ile ilgili  sorduğu bir soruya da "Sergen benim iyi bir arkadaşım kendisi benim komşum da  ancak Sergen'in Beşiktaş'a dönmesi söz konusu kesinlikle değil."       |