Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 13:41   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir yere gitmiyoruz!

Beşiktaş devre arasında küçük çaplı da olsa operasyon hazırlığı yaparken gönderilmesi düşünülen Ricardinho, Diatta ve Higuain’den şaşırtıcı bir tepki geldi.


Takıma stoper ve forvet takviyesi yapmayı planlayan siyah beyazlılarda yönetimin göndermek istediği Ricardinho, Diatta ve Higuain, kesinlikle bir yere gitmeyeceklerini söylediler. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin ile görüşen 3 futbolcu da, "Medyada sürekli bizim gönderileceğimiz haberleri çıkıyor. Kulüp de bunları yalanlamıyor. Eğer böyle bir düşünce varsa hiç boşuna uğraşmayın biz bir yere gitmiyoruz. Sözleşmemiz sürüyor. Niye gidelim ki?" diye konuştukları belirtildi.

'SORUMLU BİZ MİYİZ?'

PORTO maçı sonrası yapılan bu görüşmede 3 yabancı oyuncunun da konunun para ile ilgili olmadığını söyledikleri ve "Bizler futbol oynamak istiyoruz. Olay para ile ilgili değil. Bu saatten sonra kulüp bulamayız. Üstelik bu sezon fazla şans da bulamadık niye gönderiliyoruz anlamadık. Kötü sonuçlar da tek sorumlu biz miyiz? İznimiz olmadan tek taraflı sözleşmemizi fesh edemezseniz. Bunun hukuki boyutları da var" diye rest çektikleri öğrenildi.

Bu arada gitmek istemeyen isimlerin başında gelen Higuain'i ise genç olması kurtaracak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Arjantinli'yi sezon sonuna kadar Türkiye'de bir takıma kiralık olarak vermeyi düşündüğü ve kendisine kulüp arandığı ifade edildi.

Kartal Yiğit-Vatan
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla