Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 14:05   #6
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
tomasin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu çocuğun oyun karakerine bayılıyorum.Türk futbolundaki stoperlere hiç benzemiyor.Sertliği ve kesiciliği tipik bir italyan stoperi.Hem rakibe,hem de topa sert.Tayming ve yer tutuşlarını da biraz daha ilerletip tecrübe kazanabilirse(Ve tabi şımarmazsa)Milli takımın değişmezi,büyük bir stoper olur.Allah nazarlardan saklasın
Bence çok erken, yetenekli bir oyuncu olabilir ama daha zamanı var. Ne yazık ki Türk futbolu oyuncu bitirmekte bir numara. Benim U16 yaş altı milli takımım Final oynadı, o takımdaki oyuncular şimdi nerelerde? Rakibi İspanya'nın oyuncuları nerelerde. Benim U-21 milli takımım Portekiz i, İngiltere yi eze eze yendi ama o Portekizin oyuncuları nerde, o İngiltere nin oyuncuları nerde, benim takımım oyuncuları nerede.
Türkiye deki altyapı antrenörleri yetersiz. Tiga'nın dediği gibi Türkiyede ki 19-20 yaşındaki oyuncular bile Fransa daki 13-14 yaşındaki oyuncuların olgunluğuna sahip değil.
Sonuç olarak İbrahim Kaş ı övmek için, Serdar Özkan ı övmek için çok erken. Bekleyelimde zaman bu oyuncuları ön plana çıkartın, şimdiden överek kıçlarını kaldırmayalım.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla