Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Bence çok erken, yetenekli bir oyuncu olabilir ama daha zamanı var. Ne yazık ki Türk futbolu oyuncu bitirmekte bir numara. Benim U16 yaş altı milli takımım Final oynadı, o takımdaki oyuncular şimdi nerelerde? Rakibi İspanya'nın oyuncuları nerelerde. Benim U-21 milli takımım Portekiz i, İngiltere yi eze eze yendi ama o Portekizin oyuncuları nerde, o İngiltere nin oyuncuları nerde, benim takımım oyuncuları nerede.
Türkiye deki altyapı antrenörleri yetersiz. Tiga'nın dediği gibi Türkiyede ki 19-20 yaşındaki oyuncular bile Fransa daki 13-14 yaşındaki oyuncuların olgunluğuna sahip değil.
Sonuç olarak İbrahim Kaş ı övmek için, Serdar Özkan ı övmek için çok erken. Bekleyelimde zaman bu oyuncuları ön plana çıkartın, şimdiden överek kıçlarını kaldırmayalım. |
aynen.geçen four four two dergisinde okumuştum.Eskiden geleceğin yıldızı olacak dediğimiz ne futbolcular varmış.hatta bir çoğunu ben bile hatırlıyorum.yaşı müsait olanlarında aklına gelecektir mesela Hikmet vardı bizde gs de Alp vardı.Yasin için neler yazıldığını hala hatırlıyoruz.