Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 17:38   #1
Köyün Delisi
Guest
 
Köyün Delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon14 beşiktaş takvimi

Click the image to open in full size.BEŞİKTAŞ

365 Gün Beşiktaş takvimiyle, Beşiktaş tarihinin bilinmeyen yönlerini derinlemesine öğrenme imkanını buluyoruz. Yüzyıllık Beşiktaş tarihindeki benzersiz başarıların öyküleriyle, hüzünlü ama hep gururlu günlerin hikayelerini yeni bilgiler ve ilk kez görebileceğimiz fotoğraflar eşliğinde okuyoruz.

365 GÜN Beşiktaş Takvimi, örneğin 8 Temmuz 2008 tarihli yaprağında, bizi Beşiktaş takımının yarım yüzyıl önce bir tek kez ve "zorla" giydiği formanın fotoğrafıyla karşılyor. O formanın hikayesini anlatıyor. Arka sayfasında da o sezon Beşiktaş'ın ligde sergilediği performansın istatistiksel dökümünü veriyor.

Takvimin 21 Mart tarihli yaprağı, bize o tarihin 'Nevruz Bayramı' olduğunu bildirmekle kalmyor; Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün ilk adlarından birinin "Bereketiko Jimnastik Kulubü" olduğunu da anımsatıyor. Altan Koçak ve Adnan Koçak 'ın hazırladığı Beşiktaş takvimi 'Kartal Yürekli Beşiktaşlılar'a sesleniyor.

Tarihsel öyküleri ve fotoğraflarıyla dökümanter bir çalışma da olan 365 gün takvimleri yeni yılın ilk habercileri olarak kitapçılarda ve kırtasiyelerde satışa sunuldu.
  Alıntı ile Cevapla