Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
delgadonun sergenden daha iyi olduğu yorumunu yapan biri ile ben tartışmam zaten görende delgado gitsin sergen gelsin dedik sanıcak. sadece şu sergen rico dan bin kat daha yararlı olurdu daha da ucuz olurdu.tekrarlıyorum ben sergen gelsin demiyorum ama rico kalıcaksa sergen gelsin daha iyi
nato mermer nato kafa lafınıda cahilliğine veriyorum hakaretle üste çıkmak size özel galiba ben sana gidipte saçı uzun aklı kısa birine laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor desem hoş olur mu.bide milliyyetçilikle ne alakası var sergen vurdum duymaz bir dünya starı bunu fenerlisi cimbomlusu kabul etmişken sen delgado ile kıyaslıyosun delgado gencecik çocuk herhalde bir tercih yapmak gerekse delgado ama sergenin delgadonun arkasında durmasının ne zararı var |
arkadaşlar niye birbirimizi boşuna yiyoruz ki ? birbirimizi ikna etmemizede gerek yok.herkesin kafasında mutlaka belli bi şablon belli bir manifesto vardır.futbol zaten bu yüzden çekici değil mi?bakın forum sayfasının en başında ne yazıyor.lütfen fikirlerimize saygı duyalım.unutmayalım ki düşünmek fikir üretmek ve paylaşmak güzeldir.