Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 22:51   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kare kare Kandil'in vuruluş anı

Kare kare Kandil'in vuruluş anı


Türk savaş uçaklarının kameralarından kare kare hedeflerin vurulma anı.



Click the image to open in full size.

Genelkurmay Başkanlığı, Kandil'e düzenlenen operasyonlarda hedeflerin nasıl vurulduğunun görüntülerini televizyonlara dağıttı. Diyarbakır 2. Jet Üssü'nden havalanan F-16'lar tarafınan terör örgütü PKK'ya ait hedefler lazewr güdümlü bombalarla vuruldu. Nokta atışı yapılan operasyonda, hedeflerin nasıl yok edildiği, bombardıman uçaklarının yanında havalanan uçaklardaki kameralarda kare kare görüntülendi.



SIFIR HATAYLA NOKTA ATIŞI
Körfez Savaşı'ndaki görüntüleri hatırlata görüntülerde, Türk F-16'ları koordinatları daha önceden tespit edilen hedeflere kilitleniyor ve yapılan nokta atışıyla hedef etkisiz hale getiriliyor. Görüntülerden de anlaşıldığı gibi, nişan alınan hedefler dışındaki hiçbir hedefin zarar görmediği operasyon, Türk silahlı Kuvvetleri'nin operasyon gücünü de dünyaya kanıtlamış oldu.

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

SAYILI ÜLKE BU TEKNOLOJİYE SAHİP
Askeri uzmanlar yayınlanan görüntülerin, Türk silahlı Kuvvetleri'nin ulaştığı yüksek muharebe gücünün bir kanıtı olduğu konusunda hemfikir. Gece nokta atışı yapılabilen bu askeri teknolojiye, şu anda dünyanın sadece sayılı gelişmiş ülkelerin orduları sahip.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla