Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2007, 22:10   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Operasyonun ardından PKK telsizlerindeki ilk konuşmalar

Operasyonun ardından PKK telsizlerindeki ilk konuşmalar


Türk F-16'ları tarafından gece yarısı vurulan teröristler, saldırının şokunu atlatınca telsizlere sarıldı: İşte teröristlerin saldırının ardından yaptıkları ilk telsiz konuşmaları.



Click the image to open in full size.

F-16'ların gece yarısı inlerinde vurduğu PKK teröristlerinin, operasyonun hemen ardından telsizle panik ve şaşkınlığı yansıtan konuşmalar yaptıkları belirlendi.

Ağır bombardıman altında kalan teröristlerin operasyon sırasında kullanamadıkları telsizlerini ancak Türk uçaklarının Irak havasını terk etmesinden sonra çalıştırabildikleri ortaya çıktı. PKK teröristlerinin ilk konuşmalarında ise o anda yaşadıkları korku ve panik hakim oldu. Konuşmaların bir çoğunun şok ve panik halini yansıttığı, teröristlerin konuşurken kekeledikleri tespit edildi.

En düzenli konuşmalar şöyle:

Vu..Vu.. vurulduk

Saldırı...Vurulduk...

TC, saldırı..

Vurulduk.

Kötü, saldırı...

Herşey yıkıldı.

İlk anda birbirlerinden bilgi almaya çalışan teröristlerin arasında daha sonra şu tür diyaloğların yaşandığı tespit edildi:


Vurulduk. Durum

Önderlik ne diyor?

Nereye çekiliyoruz?

KORKU, PANİK VE KIZGINLIK

Telsizlerine cevap veremeyen militanların ilk başta öldüğü sanılırken daha sonra şoku üzerlerinden attıktan sonra konuştukları belirlendi. Operasyondan sonra yapılan değerlendirmelerde ise ABD ile birlikte IKDP'ye öfkenin yer aldığı belirlendi.


TC'ye sattı.

Operasyonda Amerikan uçakları da vardı.

TC ile işbirliği yaptı.

Amerika işbirliği yaptı.

Yerli işbirlikçiler (KDP ve KYP kastediliyor) şeklinde yorumlara rastlandı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla