Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 09:20   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve Fulya kırdırıldı

Click the image to open in full size.
Ve Fulya kırdırıldı

Siyah -beyazlılar, yaşadığı mali sıkıntıyı çözmek için uzun süredir tartışılan ve mahkemelik olan Fulya'nın gelirini kırdırdı. Başkan Demirören'in 'kırdırmayacağız' dediği Fulya'nın gelirleri toplu olarak olmasa da parça parça kullanılmaya başlandı. Beşiktaş, Fulya'dan gelen 8 milyon dolarlık parayı kasasına koydu ve aranılan maddi destek sağlanmış oldu.
Önce vazgeçildi
2008'de açılışı yapılacak olan Fulya Süleyman Seba Projesi kat karşılığı olarak Aşçıoğlu İnşaat Firması'na verilirken, 32'şer kattan iki büyük plazanın projesinde geride kalan 18 ve 20 katlık diğer 2 bloğu Beşiktaş'ın alması bekleniyordu. 25'er yıllık kira kontratlarının 10 yıllık kısmının toplu olarak kırdırılmasına yönetimden tepki geldiği için Demirören, bundan vazgeçti.
Kira parası alındı
Bu durum üzerine Aşçıoğlu firmasının Beşiktaş için yapmış olduğu otel bloğunu siyah-beyazlı yönetimden kiraladı. İki kuleyi inşaat karşılığında alan Aşçıoğlu, Beşiktaş'a ait olan otel kısmını da 25 yıllığına, senelik 4 milyondan kiraya verdi. Siyah-beyazlılar, anlaşma gereği transferde nefes alabilmek için Aşçıoğlu firmasından 8 milyon kiralama parası aldı.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla