Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 09:29   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko beklemede

Click the image to open in full size.
Holosko beklemede

Beşiktaş ara transferde renklerine bağlamayı düşündüğü Filip Holosko'nun fiyatının düşürülmesini bekliyor. Siyah-Beyazlı kulüp yaklaşık bir ay önce Vestel Manisaspor ile temasa geçerek Slovak futbolcuya talip olmuştu.
Manisaspor, yurtdışından gelen teklifleri öne sürerek yaklaşık 5 milyon Euro'yu bulan bir bonservis ücreti talep etmişti. Siyah-Beyazlı yönetim ise tanıdık bir oyuncu olduğu için devre arasında maceraya girmemek adına ilk teklifi Holosko'ya yapmıştı. Fakat görüşmeler sonunda fiyat konusundaki sıkıntı, Beşiktaş'ın geri adım atmasına neden oldu.
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin bir açıklama yaparak bu transferin kendileri için bittiğini ve golcü oyuncu ile ilgilenmediklerini söyledi. Engin, bu transferden maddi nedenlerle vazgeçtiklerini ifade ederek, "Holosko için kulübü ile daha önce bir görüşme yapmıştık. Ancak gelinen nokta bu futbolcunun transferini bizim açımızdan bitirmiştir. Kendisi değerli bir oyuncu; ancak istenilen rakam büyük olduğu için istememize rağmen bu transfer çalışmalarını durdurmak zorunda kaldık. Vestel Manisaspor'un istediği ücret bizim rakamlarımızı aşıyor." dedi.

Beşiktaş kulübü de konuyla ilgili Borsa'ya bir açıklama göndererek, transferin gerçekleşmesi halinde özel durum açıklaması ile bunu bildireceklerini kaydetti. Sinan Engin'in 'tamamen bitti' dediği transfer görüşmelerinde böylelikle açık kapı bırakılmış oldu. Siyah-Beyazlılar, izledikleri bu politika ile Holosko'nun bonservis bedelini düşürmeyi planlarken, alternatif olarak gerekirse takas yoluyla da bu transferi gerçekleştirmeyi düşünüyor. Bu arada Ankaragücü maçında sakatlanan Serdar Kurtuluş'un sol arka adalesinde
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla