Alıntı:
varada´isimli üyeden Alıntı
ya bırakın bunları adamı yüzüncü yıl posterinden resmini çıkardınız o değilmiydi sizi şampiyon yapan o değilmiydi takım ölmüş eşşek gibi oynarken ateşleyen neden posterden cıkardınız adamı aynı şeyi nobre için yapmadınızmı afişlerden posterlerden kaldıran şimdi ne oldu daha düne kadar hiç varlık gösteremiyor ingilterede diye seviniyordunuz üç hafta gol attı hemen sahiplendiniz sizi medine dilencisi ezikler sizi |
doğru söze nedenir.........
adamlar resmen başarısız olsun diye dua ettiler efendim carlosa kaptanlıkyapacakmış diye duygu sömürüsü yapmıyorlarmı salaklar gıcıkoluyorum biz nihata sahiplendik hep başarılı olmasını istedik oysa başrısız olsa beşiktaşıma dönmesi içten bile değildi ama başarılı olmasını hep destekliyoruz ayrıca tuncayın başarılı olmasını istiyorum 3 sebebi var 1.si türk oyuncuların yurt dışında başarılı olması ülkemizfutbolunun gelişim açısından gerekli
2.si 2008 şampiyonası için emre fatih nihat tuncay yıldıray halil hamit nuri gibi avrupada oynuyan oyuncularımızın form tutması lazım türkiyedeki futbolcular ne yazıkki o kalitede değilller 3, fb ye geri dönmesini istemiyorum...