Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 11:46   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan Ünal: Artık yakamı bırakın

Büyük kulüpleri peşinden koşturan Kayserispor'un golcüsü Gökhan Ünal, "İspanya veya Fransa’da oynamak istiyorum" dedi.

Gökhan Ünal, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmayı düşünmediğini, Türkiye’den ayrılırsa, teklifler aldığı İspanya veya Fransa'da oynamak istediğini söyledi: "Sürekli telefon numarası değiştirmekten bıktım. Bıraksınlar artık yakamı. Türkiye’de hiç bir takıma gitmiyorum."

İKİNCİ YARIDA 20 GOL HEDEFİMİ TUTTURACAĞIM

Bu sezon milli forma altında ve Kayserispor’da kendisinden beklenen golleri atamadığının farkında olduğunu ifade eden geçen senenin gol kralı Gökhan Ünal, “Transfer tekliflerinden çok, başka nedenlerden dolayı kafam karışıktı. Ama kendimi toparladım. İkinci yarıda, takım arkadaşlarımın da katkısıyla sıralayacağım gollerle 20 sayısına ulaşacağım” dedi.

CEP TELEFONUMU SIK SIK DEĞİŞTİRİYORUM

Bursaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve takım arkadaşlarını Ankaragücü maçında yalnız bırakacak olan Gökhan Ünal, baba ocağı başkente cezası nedeniyle erken gitti. Takım arkadaşlarını Ankara’da bayramın üçüncü günü oynanacak maç için karşılamaya hazırlanan genç golcü, “Transfer teklifleri kafamı kesinlikle karıştırmadı. Ne yaptığımı ve ne yapacağımı biliyorum. Beni asıl rahatsız eden, cep telefonuma ulaşıp sürekli aramaları oldu. O nedenle sık sık cep telefonumu değiştirmek zorunda kaldım. Sadece ben değil, Ankara’da oturan ailemin telefonları da sık sık aranıyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

İSPANYA VEYA FRANSA’YA GİTMEK İSTERİM

Her fırsatta yurt dışına gitmeyi ve futbol yaşantısına Avrupa takımlarında devam etmeyi arzuladığını söyleyen Gökhan Ünal, “Kulübüm de izin verirse, öncelikli olarak Avrupa takımlarından birinde oynamak isterim. Çok cazip bir maddi teklif olmazsa, Rus takımlarının tekliflerine sıcak bakmam. Benim hedefim ve hayalim, oyun stilime uygun olduğunu düşündüğüm İspanya veya Fransa’da, olmazsa İtalya’da top koşturmak. Her üç ülkeden de hem bana, hem menajerime hem de Kayserispor kulübüne teklifler yapılıyor. O nedenle, sezon başından beri benimle ve kulübümle ilgili yazılanlara, çizilenlere gülüp geçiyorum” diye konuştu.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla