Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2007, 13:37   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Holosko'nun kısmeti açıldı

Holosko'nun kısmeti açıldı

Manisaspor forması altında sergilediği performansla ara transferin gözdelerinden biri haline gelen Filip Holosko'nun kısmeti iyice açıldı.
Premier Lig takımlarından Birmingham City ve Arsenal'den sonra 1. Lig'de yer alan Carlton Athletic kulübünden de istediklerine yakın teklifler geldiğini açıklayan Basın Sözcüsü Arif Koşar, "Ümit Karan'dan vazgeçtiğini öğrendiğimiz Marsilya'dan da ciddi bir öneri var. Holosko devre arasında ya İngiltere'ye ya da Fransa'ya gidecek" dedi.
Beşiktaş'ın, niyetini medya aracılığı ile dile getirmesine karşın bugüne dek ciddi bir teklifte bulunmadığını sözlerine ekleyen Arif Koşar, "Beşiktaşlı yöneticiler de zaten bu transferden vazgeçtiklerini duyurdular. Gelen öneriler içinde en iyisini kabul edeceğiz. Holosko'nun satışından gelecek parayla da eksik mevkilere transfer yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Öte yandan Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Vestel Manisaspor'da Holosko'ya nazar değdi. Son antrenmanda Anıl'la çarpışarak idmanı yarıda bırakan Slovak futbolcunun tedavisinin devam ettiği, Beşiktaş karşılaşmasında oynayıp oynamayacağının yarın netlik kazanacağı bildirildi. Siyah beyazlı ekipte Selçuk'un da sakatlığı devam ediyor.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla